Hvordan å bruke Itouch som en PDA

June 16

PDA er et akronym for personlig digital assistent. Det refererer til en håndholdt enhet som styrer kontakter, avtaler og oppgaver. PDA har blitt brukt på arbeidsplassen siden rundt 1993 som en erstatning for tradisjonell papir og penn metoden å håndtere daglige aktiviteter. IPod Touch, også referert til som iTouch, er en bærbar mediespiller som har mange av de samme funksjonene som en PDA. Det vil si kan iTouch enkelt håndtere kontakter, avtaler og andre arbeidsplassen-relaterte oppgaver.

Instruksjoner

• Opprett og administrer kontaktlisten på iTouch din. Klikk på ikonet "Kontakter" og "Plus"-ikonet for å legge til kontakter du trenger for arbeid. Du kan også legge et bilde for hver kontakt, slik at du kan plassere et navn og et ansikt.

• Importere kontakter på iTouch din som kan lagres på datamaskinen. Koble iTouch til datamaskinen og iTunes åpnes automatisk. Klikk "Kontakter" og deretter "Sync" for å legge til eksisterende kontakter iTouch.

• Bruke funksjonen "Kalender" på iTouch for å administrere avtaler du har. Klikk på "Kalender"-knappen og deretter på "Pluss"-ikonet i øverste høyre hjørne av skjermen. Du kan legge til avtale navn, plassering og varsel. Du kan også angi et varsel til minne om avtalen.

• Importere eksisterende kalenderen på iTouch din hvis du har avtaler som er lagret på datamaskinen. Koble iTouch til datamaskinen og iTunes åpnes. Klikk "Kalender" og deretter "Sync" for å legge til avtaler i iTouch.

• Bruk "Taleopptak" eller "Merknader" for å administrere daglige oppgaver. Du bruker "Taleopptak", kan du klikke ikonet "Voice Memo" og deretter på "Record"-knappen. Når du er ferdig spille inn et talenotat, klikk på "Stop"-knappen. Du kan også legge oppgaver ved hjelp av funksjonen "Notater". Klikk ikonet "Plus" og Legg et nytt notat.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke kalenderen til aktiviteter, men du må tilordne en dato til oppgaven.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com