Hvordan å spille inn en Live hendelse på en Canon XH-A1

April 19

Hvordan å spille inn en Live hendelse på en Canon XH-A1

Canon XH-A1 er en mini HD-videokamera med et zoomobjektiv og automatisk fokus. 164 side bruksanvisningen kan være skremmende hvis du prøver å lese det hele veien gjennom før opptaket noe. Hvis du heller vil ta en snarvei, kan du raskt begynne å skyte video av skimming to første avsnittene av manuell, forberedelse og opptak, og prøve deg på opptak av en live hendelse. Som du lære mer om XH-A1, forbedre dine videoer.

Instruksjoner

• Belaste din akkumulator emballere med AC-adapteren leveres. Følg instruksjonene på side 15 av forberedelser i eierne manualen. Et blinkende lys indikerer når lading pågår. Dette tar fra to til tre timer. Du vil vite batteriet er fulladet når lampen slutter å blinke. Etter koble kortet og slå den av, ta ut batteriet og sette den inn i batterirommet ditt Canon XH-A1. Det klikker når det er på plass. Lukk dekselet og du er klar til å ta din første live event.

• Slå på videokameraet. Følg instruksjonene på side 18 i eierne manualen for å justere søkeren i henhold til lysforholdene. Vær forsiktig så du ikke utsette søkeren for direkte sollys. Sett i søkeren, hvis mulig, mens du er i en bygning eller et kjøretøy, før du begynner innspillingen en live hendelse. Hvis du spiller utenfor, vil det være mye lettere å se ved hjelp av LCD-skjermen i stedet for søkeren. På side 19 i brukerhåndboken finner du instruksjoner for justering og bruke LCD-panelet.

• Balanse Canon XH-A1 på skulderen din, ved hjelp av grep belte og skulder stroppen gitt. Kontroller at solblender er tilknyttet. Gjør deg kjent med kontrollknappene på kameraet (det kommer også med fjernkontroller, men først lære å betjene de manuelle kontrollene). Før du laster inn en patron for innspilling, praksis manipulere kameraet i forskjellige vinkler. Når du føler deg komfortabel, Legg en tom HDV-kassett i batterirommet på siden av kameraet. Du kan også bruke et minnekort. En burde være inkludert hvis du kjøpte den nye.

• Fjern lokket og tilbakestille Strømknappen til posten modus. Ditt Canon XH-A1 skal automatisk standard opptak på HDV. Trykk START for å starte innspillingen. Du burde se tally lampen kom og opptak indikatoren på LCD-displayet. Hvis du ønsker å stoppe innspillingen, trykk på START/stopp-knappen, så presse det igjen når du er klar til å fortsette. La ikke det i pausemodus for mer enn fire minutter og 30 sekunder eller vil gå inn strømsparing og slå seg av.

• Vis din første innspilt live event i videospillermodus for kameraet eller på datamaskinen din hvis du har spilt det på en media-kort.

Tips og advarsler

  • For å unngå å gå tom for batteristrøm mens en viktig live begivenhet, få flere timer med batteripakker enn du tror du trenger. Belaste dem på forhånd og holde dem i kameraet slik at du kan endre til en frisk raskt hvis du må. Det er ikke noe verre enn å ha Canon XH A1 gå døde i en viktig begivenhet.
  • Selv om det er en mini cam, veier dette kameraet mer enn fem pounds. Dette kan føles tyngre enn du skulle tro hvis du skal registrere et liveevenement varer en time eller mer. Øve så mye som mulig med skulderremmen før du prøver å registrere for et lengre tidsrom.
  • Denne camcorder vil bli ødelagt hvis du slippe den. Lagre den i ekstrem varme eller kalde temperaturer, eller bruker den nær andre elektroniske enheter, kan også forårsake det slutter å fungere riktig.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com