Moro fakta på Off-Road biler

June 18

Moro fakta på Off-Road biler

Til tross for deres skitne omdømme sporten off-road racing biler noen av de reneste og mest høyteknologiske engineering på planeten. Off-road racing har utviklet seg mye gjennom årene, men det har beholdt hver bit av sin opprinnelige sidelengs-glidende moro.

Gruppe B Racing

Trolig den mest legendariske serien noensinne å oppstå ut av rally racing var også en av de korteste bodde. FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) forbudt gruppe B 1000-plus hestekrefter, turboladede monstre etter bare fire år, sier at de direkte hastighet gjort dem visse død maskiner for førere og publikum like.

Rally bil ytelse

Ford legendariske 1986 og 1987 RS200 Rally biler kan sprint fra 0 til 60 miles per time i 2,1 sekunder, gjøre det til 100 mph i 7.3 sekunder (raskere enn de fleste produksjonsbiler kan gjøre det til 60) og kjørte kvartalet mil i 11.4 sekunder. Den mest imponerende delen: RS200 vil legge nesten det samme ganger på løst smuss og grus på tørr asfalt.

Største syklistene

Den Paris-Dakar Rally er verdens mest berømte (noen sier beryktede) rally race/utholdenhet rase, tvinge deltakerne å dekke ca 500 miles per dag gjennom noen av de tøffeste terrenget på jorden. Dakar's T4 og T5 er største rally syklistene noensinne laget; T5 lastebiler er i hovedsak rase-konvertert dump lastebiler og søppelbiler vekt på minimum 7,716 lbs.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com