Hvordan du kobler en kjevebenet til en iPhone

April 18

Hvordan du kobler en kjevebenet til en iPhone

Håndfri alternativer for mobilbrukere omfatter kabelbaserte eller trådløse headsett. Trådløse hodetelefoner bruker en teknologi kalt Bluetooth, som krever en første sammenkoblingen mellom telefonen og hodesettet. Jawbone er en linje av trådløse hodetelefoner som fungerer med alle Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner, inkludert iPhone.

Instruksjoner

• Aktiver tilkoblingsmodus på kjevebenet. For den opprinnelige kjevebenet, trykk og hold knappen "Bråk Skjerme" i opptil 3 sekunder til LED status indikatorlampen blinker vekselvis rødt og hvitt. For kjevebenet PRIME eller ny kjevebenet, trykk og hold knappene "Støy Assassin" og "Snakke" samtidig i opptil 3 sekunder til LED status indikatorlampen blinker vekselvis rødt og hvitt.

• Aktiver tilkoblingsmodus på iPhone. Trykk på "Innstillinger"-ikonet på iPhone Hjem-skjermen. Trykk "Generelt" i innstillingsmenyen for å få tilgang til de grunnleggende innstillingene for iPhone. Trykk "Bluetooth" og "On/Off" skyveknappen for å aktivere Bluetooth. IPhone vil gå i tilkoblingsmodus og begynne å se etter Bluetooth enheter innen rekkevidde.

• Par kjevebenet med iPhone. Trykk "Kjevebenet" i listen over enheter i Bluetooth-menyen på iPhone. Angi PIN "0000" når iPhone og trykker "Connect". De to enhetene skal nå være koblet. Test forbindelsen ved ringer fra iPhone mens iført kjevebenet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com