Hvordan installere en 98 Ford F150 4.6 hodet pakning

January 28

Ford-F150 er en 1/2-tonns pickup lastebil som har vært i kontinuerlig produksjon siden 1975. 1998 modellen tilhører den tiende generasjonen av denne serien, som inkluderer F150s laget av 1997 til 2004. En 4.6-liters V8-motor er en av de tilgjengelige alternativene for Ford F150. Hver side av motoren er et topplokk som dekker de fire sylindrene på den siden. Topplokk pakning ligger mellom motorblokken og topplokk.

Instruksjoner

• Utslipp klimaanlegget med et kuldemedium utvinning maskin, hvis bilen er utstyrt med AC. Dette trinnet krever en mekaniker sertifisert av Environmental Protection Agency.

• Fjern kabelen fra negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Koble dekslene og fjerne inntaket manifold fra motorblokken. Koble timing kjedene fra drivhjul veivakselen og kamaksel tannhjul. Koble begge eksos manifolder fra motorblokken. Koble luftkompressor for å få tilgang til topplokket Hvis kjøretøyet har aircondition.

• Koble beholde bolter fra varmeapparatet slangen med en socket skiftenøkkel. Klem slangen klemme og dra det ned slangen til klemmen. Koble varmeapparatet slangen fra topplokk. Koble montering bolter fra topplokk og trekk topplokk fra motorblokken. Forkast pakningen for topplokk og fjern resterende pakning materiale fra motorblokken med pakning skraper.

• Drei veivakselen i klokkeretning til nøkkelen måten på veivakselen peker rett opp, og rengjør topplokk med en butikk fille. Stedet den nye pakningen for topplokk pakning over dowel pinnene på motorblokken, deretter montere topplokk på motorblokken.

• Fest nye montering bolter til topplokk for hånd. Stram montering bolter til mellom 27 og 31 fotpund i første omgang med en momentnøkkel. Boltene et annet 85 til 95 grader med en socket skiftenøkkel i andre omgang. Boltene et annet 85 til 95 grader i tredje omgang.

• Koble varmeapparatet slangen til topplokk, og fest slangen klemmen. Fest beholde bolter for varmeapparatet slangen med en socket skiftenøkkel. Koble eksos manifolder med motorblokken og montere timing kjeden drivhjul veivakselen og kamaksel drivhjul. Koble inntaket manifold, og erstatte dekslene.

• Fest kabelen negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Start motoren og se etter kjølevæske lekkasjer. Lade aircondition-system, hvis kjøretøyet er så utstyrt. Dette krever en mekaniker sertifisert av EPA.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com