Hvordan du kobler en iPod Shuffle til en vanlig iPod Docking Port

February 22

Hvordan du kobler en iPod Shuffle til en vanlig iPod Docking Port

Koblingspunktet på en iPod shuffle forskjellig drastisk fra standard iPod forbindelsen port, slik at alle iPod tilbehør med "universelle" dock ikke fungerer med Shuffle. Noen kort på markedet kan du bruke iPod shuffle med iPod-høyttalere, strømkabler og datamaskinen USB-dongler som bruker vanlig dock.

Instruksjoner

• Lade iPod shuffle med Apple iPod Dock Adapter for shuffle. Dette kortet kan sitte i en lader eller høyttaler tilbehør eller koble iPod shuffle til en standard USB dongle dock med standard størrelse iPod dock, slik at du kan koble iPod shuffle og holde det støttes, uten å risikere skader dock eller shuffle.

• Lytte til musikk på iPod shuffle med Griffin Dock Adapter for iPod shuffle 2G. Dette kortet kan du koble iPod shuffle til høyttalere slik at du kan lytte til musikk på den, fordi den plugges inn i hodetelefonutgangen, men ikke tillater deg å lade iPod shuffle eller koble den til datamaskinen for å justere filer eller innstillinger.

• Koble iPod shuffle til en FastMac U-koble Universal iPod Shuffle kort ved hjelp av hodetelefonutgangen. Dette kortet bruker hodetelefonkontakten men ingen tilkobling til iPod shuffle, kan du lytte til musikk, men du kan ikke lade den eller koble den til datamaskinen justere filer eller innstillinger.

• Koble USB-porten på iPod shuffle til Belkin Dock Adapter for iPod shuffle. Det lar deg koble iPod shuffle til alle universal dock på en iPod delaktig, en USB-adapteren til datamaskinen eller en iPod-lader. Du kan lade iPod shuffle og justere filer på den, samt lytte til musikk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com