Digital SLR kontra vanlig Digital kamera

July 6

Digital SLR kontra vanlig Digital kamera

Valget mellom et digitalt speilreflekskamera og en standard pek og skyt digitalkamera kommer ned til hvordan du skal bruke kameraet. Begge typer kameraer har sine fordeler og ulemper. De største con av digitale SLR er sitt hefty prislappen. Men for profesjonell fotografering er et digitalt SLR-kamera viktig.

Funksjonen

Digitale SLR-kameraer (DSLR) og vanlig digitalkameraer, også kjent som pek og skyt kamera eller digitalt komprimerer, gir to forskjellig funksjoner for brukeren. Pek og skyt digitalkameraer pleier å være mindre, ofte liten nok å passe inn en lomme. Størrelsen på kameraet og dens auto-modus gjør det perfekt kameraet for å ta bilder mens du er på farten. DSLR, derimot, er utformet for seriøse fotografen. Kameraer er større og du kan bytte ut linser slik at du bruker retten linse for hver situasjon. I tillegg er til DSLR manuelle kontroller utformet for erfarne fotografer som ønsker å få større kontroll over sluttproduktet.

Funksjoner

DSLR-kameraer har en manuell zoom, i motsetning til vanlig pek og skyt kameraer som har elektroniske zoomer som styres med en knapp. Linser er flyttbare fra kameraet på et DSLR, i motsetning til det pek og skyt kameraet. Begge typer kamera har en auto-modus og en manuell modus. Men er manuell alternativene på pek og skyt mer begrenset enn alternativene for DSLR. DSLR kameraet er mye større og større enn motparten vanlig digitalkamera.

Fordeler

Fordelene med DSLR kameraet omfatter faktorer som bildekvalitet. Dette er fordi DSLR har større bildesensorer tillater større pixel mengder. DSLRs har i tillegg også raskere lukkertider. Stor ISO området DSLR betyr at du kan ta gode bilder selv i dårlige lysforhold, uten blits. Pek og skyt digitalkameraer er mindre og billigere. Disse kameraene er også mye roligere å betjene enn en DSLR. Stedet å sette opp skutt deg, kan brukeren bare ta bildet i auto-modus. Dette gjør at en nybegynner å ta et anstendig bilde.

Betraktninger

En viktig faktor for noen å velge mellom en DSLR og et pek og skyt kamera er prisen. Basisprisen for et DSLR-kamera er betydelig dyrere enn en kompakt digital. I tillegg vil de fleste eiere av kameraer oppgradere objektivet, som er en ekstra kostnad å vurdere. Kameraer pleier å være mer komplekse enn sine automatisk kolleger. Kameraer også kreve mer vedlikehold. For eksempel, hver gang du endrer linsen, risikerer du å få skitt på bildesensoren, resulterer i dårlig kvalitetsbilder. Men bildekvalitet på pek og skyt kamera tendens til å være dårligere som de har mindre bildesensorer. Lukkerhastighet er også langsommere enn DSLR kameraer.

Potensielle

Som teknologi fortsetter å endre, fortsetter gapet mellom kameraer og vanlige digitalkameraer å lukke opp. For eksempel blir bildesensorer på pek og skyt kamera bedre, men fortsatt ikke på kvaliteten på DSLR. ISO områder også fortsetter å bli bedre på, noe som øker pek og skyt kamera allsidighet. Lukkerhastighet er en annen funksjon som også blir forbedret i standard digital kameraet. Prisen gapet er også lukke Kameraer fortsette å komme ned i pris.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com