2008 Honda Civic vs 2008 Toyota Corolla

June 1

2008 Honda Civic vs 2008 Toyota Corolla

Honda Civic og Toyota Corolla er to av de mest populære bilene i Amerika, og har mye til felles. Som billig entry-level alternativer med et rykte for pålitelighet er de en viktig kilde til inntekt for sine respektive japanske bilprodusenter og en kilde til konkurranse for amerikanske bilprodusenter.

2008 Honda Civic

2008 Civic representerer den åttende generasjonen av Honda populær kompakt modell. Det var tilgjengelig som en to-dørs coupé eller firedørs sedan, samt en tre - eller fem-dørs kombi. Strøm ble levert av en rekke inline firesylindret motorer, med en bensin-elektrisk hybrid modell også tilgjengelig. 2008 Civic kan bestilles flere trim nivåer, inkludert basen DX trim, mid-nivå EX og sporty, top-of-the-line Si trim. Ulike kroppen stiler og trim nivåer kom med en fem-speed manuell eller femtrinns automatgir, med en kontinuerlig variabel transmisjon standard på Civic Hybrid.

2008 Toyota Corolla

2008 Toyota Corolla ble Corollas tiende generasjon. Det var tilgjengelig som en firedørs sedan og tre trim nivåer: CE, S og LE. Lignende Toyota Matrix er i hovedsak en Corolla kombi, men selges under et annet navn. Flere firesylindrede motorene ble tilbudt i 2008 Corolla, sammen med et utvalg av sendinger som inkluderte en fem - eller seks-speed manuell eller 5-hastighet automatisk og en kontinuerlig variabel transmisjon alternativet.

Likheter

2008 Honda Civic og Toyota Corolla har mye til felles. Begge er kompakte tilbud fra etablerte japanske merkene. Både biler også bruke en tradisjonell foran motoren/front-hjulet stasjonen konfigurasjon og en effektiv fire-sylinder motor. Civic og Corolla er også sammenlignbare i form av pris, med base modellene starter på rundt $15.000. Begge modellene har også plass til fem og relativt få standarden brukervennlige funksjoner.

Viktige forskjeller

En av de største forskjellene mellom 2008 Civic og Corolla er tilgjengeligheten av så mange flere versjoner av Civic. Med en to-dørs coupé tilgjengelig, sammen med to forskjellige kombi er Civic en mye mer allsidig kjøretøy. Hybrid modellen tilbyr drivere et billig alternativ til tradisjonelle bensin-drevne biler og Si sport modeller av Civic er rettet mot kjøring entusiaster på et budsjett. Med så mange flere modeller tilgjengelig har Civic et mye bredere spekter av priser, topplassering ut på nesten $30.000, mens den dyreste Corolla modellen har fortsatt en basispris i $15.000-serien.

Sammenligning for kjøpere

Drivere som foretrekker en hybrid, coupe eller kombi, er 2008 Honda Civic det klare valget. Sammenligne base sedan modeller av både Civic og Corolla, er forskjellene noen. Honda Civic har en litt kraftigere motor, men drivstoffeffektivitet etterslep flere miles per gallon bak en Toyota Corolla med samme størrelse (1,8 liter) motoren. Mens Civic mangler funksjoner som anti-Lock bremser og en forsetet armrest, har ikke Corolla sin tilgjengelig tåkelys eller satellittradio. Til slutt er bestemte funksjoner og forhandler insentiver sannsynlig å påvirke kjøperne mellom ligner Civic og Corolla.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com