Olje spesifikasjoner for 2006 Jetta TDI

February 8

Olje spesifikasjoner for 2006 Jetta TDI

Jetta TDI produsenter anbefaler at eierne endrer bilens olje to ganger i året eller hver 3000 miles, avhengig av olje brukes. Bestemme på typen olje til bruk i din Jetta er en personlig avgjørelse, selv om det er mange faktorer som påvirker olje forbrukerne velger. Fordi Turbocharged direkte injeksjon motorer lider med dårlig olje, er det viktig å sikre at olje bærer logoen "VW godkjent".

Syntetisk olje

Syntetisk olje har nylig økt som det mest effektive olje alternativet tilgjengelig for forbrukere. Fordi syntetisk olje opprettes med mindre urenheter enn konvensjonell olje, bryter det ned sakte, som bidrar til å forlenge intervallene mellom oljeskift. Det har også vist seg å være flinkere til smøring bilmotorer i tider med ekstrem kulde eller varme, sammenlignet med konvensjonell olje. Om Jetta motorer ikke er nødvendig å kjøre på syntetisk olje, motorer er bevist å vare lenger, samt gi bedre drivstofføkonomi, mens du kjører på stoffet. Syntetisk olje er dyrere---noen ganger doble eller tredoble kostnadene for konvensjonell olje--- men det faktum at den må endres halvparten så ofte som konvensjonell olje hjelper myke umiddelbar slaget til din konto.

Semi syntetisk olje

Mange nye biler nå anbefaler bruk av en semi syntetisk, om ikke en fullstendig syntetiske, olje. Men bruken er ikke obligatorisk i 2006 Jetta motorer. Semi-syntetiske oljer består av ca 30 prosent syntetisk olje og 70 prosent konvensjonell olje, og deres partikler er mindre og vanskeligere å bryte ned enn rent konvensjonell olje. Formålet er å levere fordelene med syntetisk olje til forbrukerne uten hefty prislappen. I tillegg kan det fungerer som en bro mellom konvensjonell olje og syntetisk olje, som mange Jetta eiere finner som bytter fra konvensjonell olje til syntetisk olje utgivelser for mye motor slam for fort for motoren å takle. Motoren slam er et vanlig problem for Jetta eiere, men det kan reduseres med bruk av syntetiske og semi-syntetiske oljer.

Konvensjonell olje

Konvensjonelle motorolje er et akseptabelt, men grunnleggende olje til bruk i Jetta motorer. Det gir den minste funksjonen av motor olje---for å holde metalldeler motoren fra å gni mot hverandre---, men lite annet. Det er imidlertid det rimeligste alternativet av tre typer olje. Jetta motorer er liggende å påløpe motor slam når kjører på konvensjonell olje, selv om dette kan holdes i sjakk med vanlige olje flush. Konvensjonell olje kan gi tilfredsstillende motorsykkelmotorer Jetta eiere, og bruk regnes unfavorably ikke av Volkswagen, forutsatt at det bærer deres godkjent segl.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com