Hvordan erstatte en harddisk på en datamaskin som IBM Netvista 8311 KGU

February 3

IBM Netvista 8311 KGU er en stasjonær datamaskin designet for å møte behovene til de fleste bedrifter og små bedrifter. I standardkonfigurasjonen er 8311 utstyrt med en 2 GHz Pentium 4-prosessor, 128 MB DDR SDRAM, 40 GB hard kjøre mellomrom og en 48 x hastighet CD-ROM optisk stasjon. Harddisken lide en maskinvarefeil, eller hvis du bare trenger mer lagringsplass, kan det være nødvendig å erstatte den 8311 eksisterende harddisk. Prosedyren for å erstatte en harddisk er enkelt; bare følg instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

Erstatning

1 Lukk alle aktive programmer og løs ut eventuelle CDer eller andre former for flyttbare medier. Slå av datamaskinen, skjerm og noen eksterne enheter. Koble fra strømledningen og koble fra datamaskinen. Koble skjermen, tastatur, mus og andre eksterne enheter eller kabler.

2 Flytt datamaskinen til din arbeidsflate og justere frontpanelet slik at den vender mot deg. Finn utløserknappen for dekslet på venstre side av datamaskinen, i nærheten av frontpanelet; Trykk og Skyv dekselet av datamaskinen. Plass datamaskinen på sin side å gi enklere tilgang til de interne komponentene.

3 Finner harddisken installerte og koble fra alle tilkoblede kabler. Fjern skruene som holder harddisken på plass. Skyv harddisken ut gjennom frontpanelet.

4 Se dokumentasjonen som fulgte med den nye harddisken og bruke pinsett for å sette kontaktene slik at stasjonen er konfigurert til å fungere som en slave-enhet. Skyv harddisken inn i stasjonsplassen gjennom frontpanelet. Juster skruehullene i harddisken med de på harddiskbraketten; skruen stasjonen på plass. Koble de tidligere koblet datakablene til harddisken erstatning.

5 Gjenopprette datamaskinen til sin stående og erstatte sidepanelet; Skyv panelet på plass til du føler utløserknappen for dekslet klikker. Flytt datamaskinen tilbake til den opprinnelige plasseringen. Koble til tastatur, mus, skjerm og andre frakoblet tidligere eksterne enheter og kabler. Koble strømledningen til et ledig strømuttak og koble til kabelen til datamaskinen.

6 Slå på datamaskinen, skjerm og andre ytre enheter. Installere systemprogramvaren og flere applikasjoner du kan kreve. Datamaskinen er nå klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetskopiere viktige data før erstatte harddisken. Hvis den gamle harddisken er fortsatt operative, lagre det i den samme antistatiske emballasjen harddisken erstatning kom. Du kan lagre den for en sikkerhetskopi, bruke den i en annen datamaskin eller installere den i en ekstern harddisk kabinett.
  • Når du arbeider inni datamaskinen, med jevne mellomrom berøre en av metallflater på bakpanelet å redusere risikoen for en statisk utladning.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com