Formålet med en overføring Mount

April 18

Formålet med en overføring Mount

En overføring mount støtter overføring. En overføring mount og en motor mount er egentlig identiske, men en støtter overføring og den andre motoren. Begge er ofte referert til som en motor mount.

Beskytte overføring

Hovedformålet med en overføring mount er å holde overføring på plass og redusere sin bevegelser. En overføring som flytter for mye kan forårsake skade, spesielt i sammenhengen mellom overføring og motoren og drivaksel. Overføring bevegelser kan også skade linjer og slanger kjører fra eller nær overføring.

Støy og vibrasjon

Et annet formål med overføring fjellet er å redusere mengden av støy og vibrasjon i bilen. Dette gjøres for å få bilen kjøre jevnt og stille som mulig både for komforten av fører og passasjerer samt å redusere slitasje på kjøretøy karosseri og hjuloppheng.

Design

De fleste overføring monterer er enkle enheter av to metallplater og en blokk av gummi. En plate festes til overføring og den andre til kjøretøyets kropp. Gummi blokken holdt mellom platene og demper overførings bevegelser. Noen overføring monterer er hydraulisk, bruker et hydraulisk væske i stedet for gummi.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com