Hvor å fastsette en AKG trådløs mikrofon

June 17

Hvor å fastsette en AKG trådløs mikrofon

Trådløs mikrofon systemer som produseres av AKG er instrument for valget for mange profesjonelle sangere. Fordi de ikke krever en XLR kabelen skal kobles fra mikrofonen til blandebatteri, tillater trådløs mikrofon-systemer for bevegelsesfrihet, spesielt på store scener, uten å måtte dra lengder tungvint forbindelsen kablene bak sangeren. Trådløs mikrofon-systemer vanligvis bærer en ganske heftig prislapp, så hvis du kommer til å gjøre investeringer i en, bør du vite hvordan å feilsøke og reparere problemer med mindre du kommer over når du bruker den.

Instruksjoner

• Aktivere fantommating på mikseren Hvis mikrofonen har ingen makt eller du hører et lydsignal. Fantommating er batteristrømmen leveres gjennom en XLR audiokabel; Derfor, hvis en mikrofon har ingen phantom makt, vil du ikke høre et lydsignal. Aktivere fantommating per blandebatteris instruksjoner og se mikrofonen for makt og lydsignalet.

• Fjern eventuelle radiofrekvens (RF) enheter ligger nær den trådløse mikrofonen som kan forårsake lyd forstyrrelser. Dette er trolig en av de vanligste årsakene til trådløs mikrofon forstyrrelser; enheter som trådløse in-ear monitorer, trådløse instrument pakker eller andre trådløse mikrofoner kan forstyrre mikrofonvolumet kommunikasjon med senderen og forårsake lyd degradering. Fjern eventuelle fornærmende enheter og se mikrofonen for forbedring i lydsignalet.

• Omplasser motta antenner på den trådløse mikrofon mottakeren å klare opp eventuelle ytterligere lyd forstyrrelser. Når du har eliminert andre eksterne enheter som forårsaker lyd forstyrrelser, kan AKG enheten være årsaken til problemet. En vanlig måte å løse statisk eller lyd frafall på en trådløs mikrofon er å flytte antenner på trådløs mikrofon senderen slik at de peker i retning av mikrofonen. Igjen, sjekk lydsignalet for noen forbedringer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com