Hvordan du konfigurerer Sony TV arbeid med Comcast kabel

July 2

Konfigurere TV'EN Sony å arbeide med Comcast kabel-tjenesten kan synes en umulig oppgave hvis du ikke vet hva du gjør. Heldigvis, med riktig veiledning, prosessen tar bare minutter å fullføre. Du trenger ikke å være en kabel profesjonelle å fullføre konfigurasjonen og trenger ikke verktøy. Hele prosedyren er gjort ved hjelp av fjernkontrollen. Når du har fullført du vil føle deg bra å vite at du fullført en oppgave som du trodde var umulig.

Instruksjoner

• Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen. Skjermen viser deretter en meny med alternativer. Bruk pilknappene på fjernkontrollen til å navigere i menyen.

• Velg alternativet "Kanaler" fra menyen og trykke "Enter". En ny meny vises med et alternativ for å endre "Antenne kilde" og et alternativ til "Kanalsøk."

• Velg «Kabel» som «Antennekilden.» Dette må være korrekt for at TVEN du skal skanne kanalene, fordi antenne signaler og signaler er forskjellige. Gå til alternativet "Kanalsøk" og trykk "Enter". TVEN søker etter kabelkanaler. Dette tar et par minutter, når søket er fullført TVEN er riktig konfigurert for kabeltilkobling.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com