Hvordan håndtere en 4-veis stopp

September 1

Kjører gjennom de fleste byer og tettsteder bringer deg til en 4-veis stopper på et tidspunkt. Enten det er et stoppskilt eller et rødt lys, kan 4-veis stopper forvirre noen av de mest erfarne driverne. Det er bare ett sett med regler som gjelder for 4-veis stopper, selv om mange mennesker ikke følge dem. Lære å håndtere en 4-veis stopp på følgende måte.

Instruksjoner

• Treg kjøretøyet når nærmer seg en 4-veis stopp. Som du stoppe ved stoppskilt eller rødt lys, merke hvis det er noen biler på noen av de andre stopper, eller hvis det er noen nærmer seg samtidig.

• Stoppe bilen helt. Dette betyr at dekkene er helt stoppet og ikke rullende hele. Hvis det er krysset gange linjer eller malt indikatorer på veien, stopp ved de aktuelle linjene. Hvis det er et stoppskilt, og det finnes ingen linjer på veien, stopp når foran på bilen er selv med stopp skilt. Hvis det er noe blokkerer visningen av den andre stopper tegn du kan flytte fremover etter stopper helt på eget stoppe tegn.

• Se på andre stopper å se om det er noen andre kjøretøy stoppet eller flytte. Biler la stopp skilt i samme rekkefølge som de ankom. Den første bilen til en fullstendig stopp er den første bilen lov til å forlate stopp skilt.

• Vet at hvis det er mer enn ett kjøretøy ankommer samtidig på 4-veis stopp, bilen lengst til høyre er tillatt å forlate først. Tillat alltid minst et par sekunder slik at ingen andre tar av selv om det din tur til å la først. Mange folk følger ikke denne regelen, selv om det er den lovlige måten å forlate en 4-veis stopp.

Tips og advarsler

  • Hvis du kommer til et trafikklys som er helt ut, kan du behandle det som et stoppskilt. Noen kryss eller rødt blir en 4-veis Stopp hvis lysene ikke fungerer.
  • Bare én bil er lov til å forlate et stoppskilt. Hvis det er to eller flere biler i linje på et stoppskilt, må hver bil stoppe ved stopp skilt som om ingen andre var det.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com