Hvordan å finne informasjon om en bil

April 6

Hvordan å finne informasjon om en bil

Kjøpe en ny eller brukt bil kan sende at prosessen i to forskjellige retninger. Kjøpe en ny bil krever en generell oversikt over bilen som omfatter forskning om sikkerhet, brukeranmeldelser, priser og bilens detaljer. Velger bilen eller en klasse kjøretøy (SUV, sport, økonomi) er stedet å starte dette informasjon søket. På den annen side, krever kjøpe en bruktbil lære så mye som mulig om historien til en bil. Finne detaljer eierskap, er uhell og generelt vedlikehold nødvendig for å få fullstendig informasjon om bilen.

Instruksjoner

Finne generell informasjon

• Les brukerhåndboken bilen. Manuells kan bli funnet i bokhandlere, biblioteker og for kjøp på nettet, og kan avsløre nødvendig vedlikehold og detaljer om bygging av bilen.

• Lese en forbruker-rapport for å lære om bilen. Disse publikasjonene avsløre flere detaljer om bilens sikkerhet, detaljerte spesifikasjoner, brukeranmeldelser og priser. Noen publikasjoner kan avdekke reparasjon og vedlikehold historie eldre biler. National Highway Traffic Safety Administration gir vurderinger og informasjon gratis (se ressurser).

• Besøke nettfora. Les hva eiere av biler har å si om dem. Spør dem spørsmål og delta i en samtale om bilen å lære mer om å eie en.

Finn unike informasjon

• Skriv ned hvor VIN, merke, modell, år og lisens plate. Disse biter av informasjon kan røpe detaljer om bilens historie når gitt til visse organer. VIN er en 17-sifret kodenummer trykt på en metallplate og festet til førerens side dashbord for hvert kjøretøy (Sjekk med produsenten for andre steder.) VIN brukes av regjeringen, politi, forsikring etater og andre spore bilens registrering og ulykke historie.

• Kjøpe en bil historie rapport. Bruk VIN for å kjøpe en historie rapport som sporer bilens eier, ulykke historie, kilometerteller opplesninger og utslipp inspeksjonsresultatene.

• Kall motorkjøretøyer divisjonen for bilen er lisensiert i staten. Hvis VIN ikke er tilgjengelig, nummerskiltet sammen med gjøre, modell og år kan brukes til å spore kjøretøy registrering. Kjøretøy registrering rapporter gir en VIN som kan brukes for en mer detaljert søk.

• Kall bedrifter som har gitt vedlikehold på bilen. Hvis Vedlikeholdsposter ikke er tilgjengelig, sjekk bilen for vedlikehold klistremerker som avslører bedriftsnavn. Nummerskiltet, VIN nummer eller eierens navn kan være nødvendig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com