LG våger har et SIM-kort?

December 2

Fordi den bruker koden divisjon flere tilgang teknologi til 2G og 3G trådløse nettverk, LG våger smarttelefonen, utgitt i 2008, ikke har eller trenger en abonnent identitetskort modul, bedre kjent som et SIM-kort. SIM-kort brukes vanligvis for telefoner som bruker Global System for Mobile Communications eller GSM, teknologi for trådløse nettverk. Selv om det krever ingen SIM card å operere, har tør en rekke tilkobling og trådløse nettverksfunksjoner.

SIM-teknologi

I GSM utstyrte mobilenheter lagrer et SIM-kort data, for eksempel enhetens 10-sifrede trådløs telefon antallet og abonnentens kontonummer, som identifiserer telefonen til den trådløse tjenesteleverandøren. I enkelte deler av verden, som Kina og Latin-Amerika, bruker CDMA telefoner et kort, kalles flyttbare bruker Identity Module-kort, som fungerer på samme måte på SIM-kortet. Et SIM-kort også støtter kontaktinformasjon som telefonnummer og e-postadresser, og kan overføres til en annen enhet ved å plassere SIM-kortet i en annen mobil enhet.

Tilkobling

LG våger åpner 2G og 3G nettverk på 800 og 900 frekvensbånd for tale og data overføringer og gjør ikke trenger et SIM kort gjør. Enheten leveres med en rekke Bluetooth-profiler eller moduser, gjør det mulig å utføre et utvalg av trådløse oppgaver. For eksempel lar hendene-ledig profilen deg opprette og motta samtaler gjennom telefonens høyttalertelefon eller Bluetooth-aktivere bilens høyttalersystem, mens Hodetelefon profilen gjør samme, men gjennom et trådløst headsett i stedet. Du kan også koble tør å en PC via en USB-kabel til å overføre filer og synkronisere data.

GPS

Utstyrt med assistert GPS-teknologi, bruker LG våger en kombinasjon av satellitt og cellular tårn signaler for å gi styringen funksjonaliteten. Mangler Wi-Fi-kapasitet, stoler tør helt på sin trådløse nettverksfunksjoner å gi navigasjonsinformasjon. Funksjonen A-GPS leveres med en plasseringen-basert tjenestene ansiktstrekk, hvilke skaffer kontaktinformasjon for nærliggende beredskap og kommersielle tjenester, som bensinstasjoner, restauranter, hoteller og sykehus. Denne LBS funksjonen kan tredjeparter, som arbeidsgivere, for å spore plasseringen av telefonen.

Kontakter og minne

LG våger ikke trenger et SIM-kort til å drive, men fortsatt støtter kontaktinformasjon på sitt interne minne. Med 148MB internt minne inneholder tør et-kortspor som støtter microSD og microSDHC kortene for opptil 8GB utvidet minne. Uansett sin minne støtter tør opptil 1000 kontakter med flere telefonnumre og ringetone og foto IDer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com