Hvordan kjøpe nye dekk for et kjøretøy

April 2

Mange ting må vurderes når du kjøper nye dekk til bilen din. Alle kjøretøy på veien har en bestemt dekk for form, størrelse og vurdering. Pris alene er en mindre vurdering. Fordi dekkene er en av de viktigste funksjonene på bilen, kan skimping på pris og kvalitet føre til alvorlige konsekvenser. Kvalifiserte dekk grossister vil kunne velge riktig dekk til bilen din, men å sikre at du ikke blir eller oversolgt, det er en god idé å lære hva slags dekk din kjøretøy Etterlyser.

Instruksjoner

• Finn dekk spesifikasjon etiketten på kjøretøyet. Oftest ligger etiketten på førerens side dør jamb. Noen modeller kan vise etiketten i hanskerommet, eiere manuell eller gass filler døren. Etiketten vil diktere størrelsen, bæreevne, fart ratifisere og produsenter foreslåtte lufttrykket for foran og bak dekkene, som kan være forskjellig.

• Lær av dekk du har på bilens etter første siffer antall dekk angitt på dekk spesifikasjon etiketten. "P" skulle tilsi det er en passasjer-karakter dekk for de fleste personbiler. En "LT" skulle tilsi at du har en bestemt SUV eller lastebil som angir bestemte vilkår for load utvalg og lufttrykk.

• Oppdag størrelsen på dekket ved å lese de neste åtte sifrene vises på dekk spesifikasjoner etiketten. Etter "P" eller "LT" vil være en rekke tall som 215/85/R15- eller et antall variant tall. Dette viser anbefalt høyde, bredde og løpebane bredden av dekket. Disse tallene viser anbefalt dimensjonene av dekket for bestemte bilen. Selv om de kan manipuleres i en grad, skal bare kvalifiserte dekk spesialister Sammenlign disse tallene til deres dekk diagrammer. Ellers kan bredde og høyde kompromittere effektiviteten av dekket samt linjeavstand tildelt i dekket godt. Dekk for stort eller for lite kan påvirke kilometertelleren og miles per time skjerm samt slående fender også. "R" vises i nummerserien angir bare "radial-ply" dekk. De fleste dekk på veiene er i dag stål-belte radial-ply dekk.

• Les siste to til tre sifrene i nummersekvensen dekk: laste og fart ratifisere sifre som vises oftest i et nummer og en bokstav. Sport biler har en høyere hastighet vurdering så typisk kjøretøy, og noen SUVer og lastebiler kan bety høyere laste karakterer. Dette betyr at dekkene er produsert for bilen i samsvar med visse fart fart og eller høyere nyttelast kapasitet av kjøretøyet. Spesialitet dekk kan kreve forskjellige luften trykk rangeringer.

• Finn luften trykk vurdering forslagene fra produsenten på dekk spesifikasjoner etiketten. Dette vil informere deg hva produsenten anbefaler for lufttrykket satt for front og bakaksel. Fordi lufttrykket er en viktig del av levetiden av dekk, ved å lære dette, kan du opprettholde riktig lufttrykk å sjekke dekkene oftere og oppleve maksimal levetid på dekk.

• Inspisere slitebanen dybden på dekk bruke en dekk-dybdemåler. Dette vil vise deg hvor mye du har igjen på dekk slitebanen. Stikk dybdemåler i grunneste slitebanen sporet av eyeballing dekket. Nasjonale standarder av service indikerer et dekk på slutten av sitt liv når 2/32 tomme. Lei brukes i uvær bør erstattes slitebanen dybden når 4/32 tomme. Ta flere målinger av hvert dekk med dybdemåler slitebanen og bruke det laveste nummeret på hvert dekk som levetiden slitebanen.

• Skriv informasjonen ned og lese den til en kvalifisert dekk grossist/installasjon center ved å gi denne informasjonen kan du lære hva dekk lager, av slitebanen du trenger for den spesifikke sesongen, og deretter bestemmer pris og tilgjengelighet av dekk for lager eller de som kan bestilles. Dette er når prisen kan diskuteres. Som en tommelfingerregel, dekk rangeringer av belastning og kan alltid bli oppgradert, men bør aldri bli nedgradert; om prisen er problemet eller ikke.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com