Feilsøke Chevrolet sveiv akslingen posisjon Sensor problemer

January 5

Feilsøke Chevrolet sveiv akslingen posisjon Sensor problemer

Chevrolet Veivaksel sensoren er en elektromagnetisk, hall effekten sensor. En hall-effekt sensor består av en stasjonær elektro-magnetisk og en reluctor, som er en 2-tommers høye metall rett. Sidene av denne parabolen er kuttet i segmenter med bevisst avstand. Parabolen, eller reluctor, er montert til veivakselen og roterer for å plassere delene av reluctor foran sensoren. Når et reluctor stykke, som også kalles en pole stykke, passerer foran og i nærheten av sensoren, produseres en lukket krets. Pole stykket beveger seg fra sensoren, oppstår forlate en åpen plass mellom neste pole, en åpen krets. Dens eneste funksjon er å skape 24 X kvadrat signal bølger eller pulser per revolusjon. Denne signalbølgetype sendes til motor management datamaskinen som, igjen, bruker dette signalet til annen drivstoff injeksjon klikke gjenkjenning og drift av ICM (tenningsmodulen) for tenning formål. Veivaksel sensoren er plassert bak Veivaksel skivene eller på siden av blokken, avhengig av året og modell Chevrolet.

Instruksjoner

• Koble skannerens red bly til 24 X signal wire på den elektriske kontakten på Veivaksel sensor å se etter riktig signalet mens Spy motoren. Koblingen har tre ledninger. Ledningen til høyre på koblingen er 24 X-signalet ledningen, center ledningen er bakken og ledningen helt til venstre er den 12-volts forsyning. Koble svart føre til en god grunn.

• Slå skanneren til bølgeform visning og sveiv motoren. En høy rektangulære bølge skal vises i serien med jevn avstand motoren viser. Hvis ingen signal genereres, går du til neste trinn.

• Koble den røde bly til 12-volts forsyning ledningen, forlater bakken ledelsen koblet. Vri nøkkelen og se etter 12 volt på denne ledningen. Hvis det er ingen strøm, sjekke sikringer og ledninger. Hvis det er 12 volt, erstatte sensoren.

• Koble den elektriske kontakten på sensoren. Den røde tråden kobles til midten terminalen i sensoren og la black ledelsen på en god grunn. Plass skanneren på ohm skala. Skanneren skal vise mindre enn 100Mv hvis sensoren er bra. Koble kontakten til sensoren.

• Plass den røde bly på 24 X ledningen. Slå skanneren til Hertz. Start motoren og se frekvensen. Skanneren skal vise en frekvens på 200-250 Hz. Hvor ofte bør stige jevnt som motoren akselererer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com