Tilbakestille PCM på en Dodge Durango

September 12

Drivverk kontrollmodulen (PCM) i din Dodge Durango ligger til høyre (passasjersiden) i motorrommet. Det er kretskort datamaskinen for SUV designet for å tåle ekstreme temperaturer. Komponentene i motoren, overføring, drivverket og andre områder sender informasjon til PCM. Hvis PCM oppdager et problem med en komponent, utløser det feil indikatorlampen å belyse på dashbordet i Durango. Dodge teknikere ofte debatt om når og hvis du selv må tilbakestille PCM.

Instruksjoner

• Åpne panseret på Durango.

• Finn batteriet og fjerne svart-kablet negative terminalen fra batteriet.

• Slå tenningsnøkkelen til "på/crank" posisjon i 30 sekunder, og deretter erstatter tenningsnøkkelen til "off" posisjon.

• Koble negative batteriet terminal og lukke panseret.

• Slå tenningsnøkkelen til Durango starter og la den til inaktiv. Se oversikten for feil indikator lys status.

Tips og advarsler

  • En annen måte å tilbakestille PCM er å avsøke og fjerne alle diagnostiske problemer-koder som har utløst MIL lyset. Du trenger en skanning verktøyet eller kode reader/viskelær å utføre dette; de er ikke alltid lett tilgjengelig for alle. Når du har koblet batteriet og tilbakestille PCM av Dodge Durango, ville PCM nød tid å relearn selv og din kjørevaner. Dette er hvor debatten kommer til sak. Om du tilbakestiller PCM eller ikke, skal PCM relearn på egen hånd uansett. Tiden det tar å restarte og relearn eller bare erstatter en komponent og tillate PCM å relearn på egen hånd er sammenlignbare. Den eneste gangen PCM bør vurderes for en nullstillingen er når en komponent som har utløst en diagnostisk problemer koder er erstattet eller korrigert. Ellers vil problemer med koden ende opp å utløse MIL lyset på dashbordet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com