Honda skygge Vlx 600 spesifikasjoner

December 6

Honda skygge Vlx 600 spesifikasjoner

Honda Motor Co har vært en prominent figur i motorsykkelindustrien i mange år, tilbyr et bredt spekter av sykler i en rekke forskjellige stilarter. Skyggen, Hondas rekke cruiser motorsykler, ble først introdusert i 1983 som en tiltenkte erstatning for Rebel serien. Mens Rebel fortsatte i av-og-på produksjon går, etablert skyggen seg som en sentral aktør i Hondas cruiser lineup. 2007 Honda skygge VLX 600 er et godt eksempel på denne familien av motorsykler.

Søkemotor

2007 Honda skyggen idrett en 583cc firetakters enkelt overliggende kamaksler V-Twin motor. Denne maskinen har et enkelt 34mm membran-type CV forgasser og flytende kjøling. Det er tre ventiler i hver enkelt sylinder, totalt seks ventiler. Dette har en bar som måler 75mm og 66mm slag. Komprimeringsforholdet for denne motoren er 9.2-til-1.

Overføring

2007 Honda skygge VLX 600 er utstyrt med en bred forholdet firetrinns manuell girkasse, og er drevet av en O-ring forseglet kjededrift.

Fjæring og bremser

Forhjulet skygge VLX funksjoner 39mm teleskopisk gaffel hjuloppheng med 5,7 inches av reise. Funksjonene bakhjulet ett sjokk med en justerbar våren som tilbyr syv forhåndslaster posisjoner, samt 3,5 inches av reise. Forhjul har en enkelt skivebrems med en to-stempel tykkelse, mens bakhjulet har en tromme-brems.

Dimensjoner og kapasiteter

Honda skygge VLX har en avgift på 35mm og et spor av 161mm. Det akselavstanden er 63 inches, og det er sete måler på 25.6 inches høy. Den har en tørr vekt på 452 lbs., og kan bære med 2,9 gallons av vanlig, blyfri bensin.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com