1951 Pontiac og spesifikasjoner

July 26

I 1951 Pontiac produsert åtte ulike kroppen stiler som består av tre ulike modeller: høvdingen, Catalina og høyttalere. Alle Pontiac biler solgt det året var stor-innrammet luksusbiler og var kjent for en jevn ride. Motorene i 1951 var tilgjengelig i seks eller åtte sylindre, og til tross for en ganske konservativ hestekrefter rangering, gitt rikelig med kraft for over-the-road reise.

Kroppen detaljer

' 51 høvdingen hadde en 120 inch akselavstand og Red på 15 tommers dekk med en trinnbredde 7.1 inches. Hvor kroppen kom til 202.50 inches. Det var overføringer som enten automatisk eller standard. Hydra-matic var automatisk modell, mens standard gikk under navnet synkro-mesh. Aksel-forhold, som er en numerisk sammenligning av drivaksel revolusjoner til hjulet revolusjoner, var 3.63-til-1 for Hydra-matic og 4.10-til-1 for synkro-nettet.

Motorer

Pontiac 8-sylindret motor outsold de rette seks av en bred margin. Begge motorene kom med en vanlig hode og en valgfri spesiell "høy hode." Hver av vanlige seks - og 8-sylindret motorene hadde en komprimering av 6.5-til-1, mens de to high-head-versjonene hadde en litt større komprimering av 7.5-til-1. Hestekrefter rangeringer skilte seg litt mellom de to maskinen. For sekssylindrede motorer produsert "high-hodet" 93 hestekrefter 3400 RPM, mens vanlige motoren ble vurdert på 90 HP. Med 8-sylindret motorer, ble hestekrefter vurdert på 103 og 106 3800 RPM, høy-head versjonen har den litt større hestekrefter. Forskyvning avvike ikke hvis en høy hode ble brukt i stedet for en vanlig størrelse hodet, for alle sekssylindrede motorene hadde 239 kubikk inches sylindervolum, sammenlignet med 268 kubikk tommer for roing.

Til tross for sin store utseende, i 1951 høvdingen veid i på 3,433 pounds. Høvdingen som mange av 50-tallet Pontiacs kjennetegnet et fint polstrede interiør og mange tilbehør, inkludert uvanlige elementer som en vev dispenser, syv-rør radio, sete warmers og en plug-in barbermaskin.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com