Hvordan å Refinish aluminium hjul i New Jersey

January 21

Hvis du eier et sett med aluminium hjul i New Jersey og trenger å refinish dem, følg instruksjonene for å hindre at hjulene blir avsluttet feilaktig og blir ødelagt. Den vanligste årsaken hjul vil være refinished er slitasje på grunn av skraper mot demper eller andre grove objekter. Når dette skjer, hjulene ripete eller bulkete og underliggende aluminium er utsatt for elementene. Dette kan føre til rust og skader på resten av hjulet.

Instruksjoner

• Rengjør hver av hjulene med hjulet polsk ved å bruke en liten mengde på en bomull pute og bruke det i sirkulære bevegelser på aluminium. Være sikker på å treffe alle deler av hjulet, inkludert noen små sprekker. Denne prosessen fjerner alle løs skitt som kan ha samlet mens på veien.

• Bruke en 200-korn sandpapir til å sand ned hver av hjulene. Denne prosessen vil fjerne det meste av gamle beskyttelse frakken og vil grov opp aluminium, slik at den nye strøk av finish å stikke bedre når de brukes. Fortsette med med en 500-korns slipepapir fjerne alle overflødig Fullfør fra hjulet. Kontroller at hjulene er helt før du fortsetter.

• Vask felger med såpe og vann for å fjerne alle biter av finish som kan fast til felger mens sliping. Bruk en liten klut til å tørke felger en gang rengjøringen forarbeide er fullført. Ikke la fuktighet på felger før du starter neste trinn.

• Bruke en annen strøk av hjulet polsk hver av felger. La polske 30 til 60 minutter tørke. Når hjulene tørre, bruke en bomull pute buff ut eventuelle feil som har oppstått under polering.

• Dekk dekk og kringliggende med plast drop kluter og tape dem ned for å hindre dem fra å være ødelagt under neste trinn. Bruk en børste eller male sprøyta for å bruke tre strøk av klarlakk aluminium hjul finish til hver av hjulene. Spray ett strøk om gangen, slik at en time mellom hver pels for finish tørke. Fortsett til tredje pelsen er utlignet. Når tørr, er hjulet restaureringen ferdig.

Tips og advarsler

  • På grunn av varierende Vær gjennom de fire årstidene i New Jersey, forsøke å refinish disse hjulene utendørs om sommeren. Under alle andre årstider (med mindre det er en unseasonably varme dag), komplett restaurering innendørs i en garasje.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com