Hvordan fungerer en Slip-on eksos på en Harley-Davidson motorsykkel?

May 15

Design

En slip-on eksos er utformet for å passe over din eksisterende Harley-Davidson rør. Slip-on eksos er vanligvis et rør med en lyddemper å redusere støy. Røret slutten er bare en enkel krom eksosrør, og Avslutt slutten har en lyddemper bygget på røret. I noen tilfeller Harley-Davidson er slip-on eksosrør konisk på den fremre enden så rørene kontrakt i størrelse som de går fremover. Dette gjør at du lett gli røret på sykkelen og få en bedre passform. Den er designet slik slik at du kan installere dem på veien uten en masse verktøy.

Funksjonen

Det er enkelt å bruke en slip-on eksos for å redusere støy. Hvis du rir på sykkel i en stat eller en region som har lover og regler for trafikkstøy, kan du veldig enkelt lysbilde eksos på forhånd og unngå en bot. Når du forlater området, kan du fjerne det og fortsette å nyte sykkelen brølende. Noen avtakbar eksos tilbyr også et nivå av ytelse ekstrautstyr på grunn av formen av røret, men hovedsakelig gevinster er bekvemmelighet, allsidighet og dempet støy.

Typer

Det finnes mange typer avtakbar eksos for Harley-Davidson. BUB gjør en rekke avtakbar eksos laget for sykler på alle områder (lave til høye nivåer av motoreffekt). Vanligvis eksos er laget av rustfritt stål eller krom aluminium. De har en enkel fakkel design ender kuttes innover og avkortet med pressbolt aluminium. Cobra gir også avtakbar eksos Harley. De kommer i en rekke størrelser og passer et bredt spekter av modeller.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com