Hvordan installere en Vogtland i en Mustang

September 30

Hvordan installere en Vogtland i en Mustang

Vogtland er tysk selskap som spesialiserer seg på å lage og selge racing fjærer, for mange forskjellige kjøretøy. Ford Mustang er en sportslig bil basert på en plattform som er delt med andre Ford biler. Mange Mustang eiere legge racing deler til sine biler å forbedre strøm, håndtering og utseende. Tillegg av Vogtland kilder kan senke og stive Mustangs suspensjon, som kan forbedre håndtering og gi bilen et lavere tyngdepunkt.

Instruksjoner

• Plass et gulv jack under bilen jacking punkt nærmeste hjørnet av bilen du ønsker å begynne å arbeide på. Løsne hjulet bare beholde nøtter med en lug skiftenøkkel. Løft kontakten til hjulet er av bakken. Plasser en jack står under ramme jernbane, og senk gulvet jack til vekten av bilen hviler på jack står og suspensjon henger gratis. Avslutte nøtter, og deretter fjerner hjulet. Gjenta for motsatt side av bilen.

• Fjern festeskruen fra fleksibel brems linje braketten førerens side indre hjulet boliger med en 10mm skiftenøkkel. La brems linje taket gratis slik at det ikke vil bli skadet når du installerer nye Vogtland våren.

• Fjern festeskruen fra bunnen av støtdempere montering med en 18mm socket og ratchet skiftenøkkel. Trekk ned på akselen bolig med én hånd, mens du presser oppover på eksisterende våren med den andre hånden. Trekk om våren ut av sin montering når bunnen av våren fjerner sine abbor på akselen bolig. Fjern våren fra bilen.

• Skyv den øvre enden av Vogtland våren inn i øvre våren abbor på toppen av indre hjulet godt bolig, så mens trekke ned på akselen bolig sette bunnen av våren til sine abbor på huset. Skyv akselen boliger oppover, deretter erstatte bunnen støt montering bolt og stramme. Erstatt bremsen linjen og fest den med den originale festeskruen.

• Gjenta for å erstatte passasjer siden våren. Erstatt hjulene og nedenfor skal festemutrene trekkes med en lug skiftenøkkel. Heve bilen med gulvet jack fjerne jack står, og senk gulvet jack til hjulene er på bakken.

Tips og advarsler

  • Springs bør alltid erstattes i par, aldri enkeltvis. Erstatte eneste våren kan negativt påvirke bilens håndtering.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com