Hvordan å bruke en vanlig telefon som Intercom

October 1

Hvordan å bruke en vanlig telefon som Intercom

Intercom er enheter som tillater kommunikasjon frem og tilbake mellom samtale bokser. Dette er ofte funnet i kommunikasjonssystemer slik at føreren kan snakke direkte til passasjerene, og de er også brukt som et sikkerhetstiltak slik at folk inn en bygning kan bli vist før de får inngangen. Du kan imidlertid bruke ditt hjem telefonen som intercom under noen omstendigheter uten å gjøre noen justeringer eller endringer på alle.

Instruksjoner

• Sjekk din telefon å se hvis det har et intercom-funksjonen. Mange trådløse telefoner som kommer med flere enheter kan du midlertidig deaktivere én enhet i intercom kontakte andre enheter koblet til samme trådløse telefonsystemet. Avhengig av modell, kan du kontakte alle andre telefoner samtidig, eller en bestemt telefonkatalog, ved å trykke på intercom-knappen og angi andre modus. For å sette telefonen tilbake i vanlig modus, alt du trenger å gjøre er å slå av alternativet intercom.

• Kontakt leverandøren av telefon. Noen telefon-leverandører tillate fasttelefoner til å kalle seg, som gjør at telefonen skal fungere som et improvisert intercom. Du ville bare plukke opp telefonen, ringe og lukker tilkoblingen. Når telefonen er besvart andre steder i huset, har du etablert en linje til en annen telefon, og du kan snakke normalt på den. Dette har i stor grad blitt eliminert skyldes mangel på behovet for som teknologiutviklingen, men det kan fortsatt være et alternativ med noen leverandører.

• Kjøpe og installere et intercom system som fungerer gjennom en eksisterende telefonlinje. Mange av disse produktene, hvorav noen er produsert av Panasonic, fungerer som en halvveis mellom en tradisjonell intercom system og en telefonlinje. Utvendig intercom lenker direkte til telefonlinjen, og du kan plukke opp telefonen og snakke gjennom intercom enhet utenfor når systemet er riktig konfigurert.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com