Hvordan lage fargetone løsning Stick til frontlykter

September 29

Hvordan lage fargetone løsning Stick til frontlykter

Gjennomsiktig svart spray maling brukes vanligvis litt tint og mørkere baklysene, men det kan også brukes for frontlyktene. Dette fargetone spray kan litt mørkere frontlyktene å gi bilen en mer tilpasset utseende. Når frontlysene er aktivert, vil de fortsatt lyse veien, som de er mye lysere enn nyansen nyanser dem. Sjekk med din lokale myndigheter om lovligheten av mørkere frontlykter før du fortsetter.

Instruksjoner

• Fjern frontlyktene fra bilen. Tape av alle overflater på linsen eller bak lyset du ikke ønsker å tint.

• Sand alle overflater du planlegger å spray med fargetone med noen 2000 grus sand papir. Våt lys med litt vann og noen dråper oppvaskmiddel gjelder 2000 grus sand papir. Scuff linser der du hensikt å spray fargetone for å gi en sklifri overflate for maling for å overholde.

• Våt en myk klut med litt rubbing alkohol og polere sklifri linsene med det å fjerne og olje, fett, skitt eller plast rester, deretter gå over lys igjen med en tørr klut.

• Spray en enkelt lag av farge spray over lysene. Starte sprøyting like ved overflaten av lys, så pass sprededyse over lysene, vinkelrett på overflaten deres, 10 inches til 14 inches bort fra den. Tillat 10 til 15 minutter for fargetone spray tørke. Spray har en tendens til å mørkne i løpet av tørking, så vær tålmodig før du legger til påfølgende lag. Legge til en andre eller tredje lag å mørkne lysene mer hvis du ønsker, husk å vente 10 til 15 minutter mellom spray.

• Spray på et lag med klarlakk for å beskytte fargetonen fra chipping. Bruke den samme teknikken i forrige trinn, bruk en enda laget av klarlakk hele fargede overflater av lysene. La det tørke i fem til seks timer og fjern av maskeringstape og installere lysene i bilen.

Tips og advarsler

  • Fargetone Gu dekker i stedet for permanent missfarging lysene på bilen hvis du ønsker å kunne gå for å fjerne lysene senere.
  • Missfarging frontlykter for gaten biler er ulovlig i de fleste områder, sjekk med din lokale myndigheter før du fortsetter.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com