Når gjorde Datsun endre Nissan?

November 25

Når gjorde Datsun endre Nissan?

Når Nissan Motor Company forandret navnet av sine biler solgt i USA og Canada fra Datsun til Nissan, det var ikke en brå overgang. Faktisk har navnene Datsun og Nissan historisk co eksistert i flere tiår.

De første årene

I 1914, ble en bil kalt DAT bilen produsert i Japan av Kwaishinsha Motorcar fungerer selskapet, de tre bokstavene sammen for å danne et akronym for etternavnene selskapets tre eiere. Kwaishinsha var rechristened som DAT Motorcar i 1925 dermed DAT første Datsun bilen i historien. DAT Motorcar selskapet begynte å fusjonere med andre bil selskaper å øke etterspørsel etter sine kjøretøy og øke produksjonen. Datsun typen 15 - en line-up mini pickups og varebiler, ble selskapets første masseproduserte bil.

Nissan Motor Corporation

I 1933 ble DAT Nissan Motor Company, Ltd. Men selv da USA hadde sin første smak av selskapets biler i 1958, beholdt de fleste av dem Datsun skiltet. Historikere foreslår at praksisen var på grunn av selskapets vilje til å fjerne biler solgt det med assistanse av Japans VERDENSKRIG innsats.

Vekst

Ved 1960 var Nissans gren i USA, Nissan Motor Corporation U.S.A., veletablert, med hovedkvarter i Gardena, California. Det var der at selskapets første sportsbil ble gjort (SPL 210), og biler begynte å bli produsert spesielt for det amerikanske markedet. 1973 var Nissan en suksess i USA, selge en million personbiler og bli landets mest populære importør. Noe annet som skjer: Når henvist til lastebiler, Nissan navnet begynte å spre seg til high-end-modeller, de fleste spesielt Z sportsbil serien.

Navneendring

Til slutt, Nissan Motor selskapet måtte endre. Den første presidenten for Nissan Motor Corporation U.S.A., Yutaka Katayama, følte at navnet på selskapet skal trykt på alle bilene i stedet for å velge seg, å fremme betydningen av corporate globaliseringen, og å være som gjenkjennes som Toyota og Honda. I 1981 sluttet selskapet å bruke navnet Datsun helt, deretter kommer med navnet Nissan.

Kostnader

Navnet endre--som involvert endre annonsekampanjer, forhandlere og opinionen--koste selskapet flere hundre millioner dollar. På lang sikt, men gjorde ikke det vondt selskapet; i dag, er Nissan en av verdens største og mest populære bilprodusenter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com