Dodge RAM tauing instruksjoner

July 24

Haling tilhengere, er som hesten trailere og båthengere, avgjørende for rekreasjon. Men hjelpe cargo trailere verktøy og andre nødvendige forsyninger for arbeid. Derfor er det viktig å ha en lastebil som bærer lasten trygt og effektivt. 2010 Dodge Ram har flere nye funksjoner som gjør tauing tryggere. De omfatter den elektroniske området velger, trailer svaie kontroll, Hill starte hjelpe, forbedret bremsekraft og en nydesignet slepekrok. I tillegg har hver Dodge Ram en bestemt tauing kapasiteten som må følges for å sikre trygg kjøring.

Instruksjoner

• Finn brutto trailer vekten av tilhengeren eller annet objekt du er haling med din Dodge. Vanligvis er bruttovekten gravert på tilhengeren oppført på brukerhåndboken i traileren. Sjekk Dodge brukerhåndboken og sørge for at bilen er vurdert for haling lastekapasitet. For eksempel er 2010 Dodge Ram 1500 to-hjulet stasjonen vurdert til haling 6,600 lbs.

• Finn ball-størrelsen som samsvarer med trailer og sikre du Bruk denne ballen på trailer knirkefritt. Hengerens ballen størrelsen skal være oppført på tungen. En vanlig ballen størrelse er 2 1/2 inches. De fleste Dodge lastebiler leveres med en Hengerfeste i klasse IV, som regnes som kraftig og haler til 7500 lbs. Sjekk opphenget og sikre pin er holde det trygt på plass.

• Tilbake Dodge til tungen av tilhengeren. Stopp med ballen plassert direkte under den runde delen av trailer tungen.

• Redusere tilhengeren ved å snu trailer jack til tungen hviler fast på ballen. Fortsett å jack til det er hele veien opp. Sikre den på tilhengeren med låsen som holder den opp. Lås tilhengeren trygt på ballen ved slipping topp låsen på plass. Fest den med pin.

• Koble trailer lys og bremser til fireveis trailer Hengerfeste ledninger kontakten med selen som er innebygd i 2010 dodges støtfanger. Hvis du har en annen år modell, Finn ledninger koblingen under støtfangeren eller i sengen av Ram. Kontroller lysene før haling tilhengeren og sikre at de fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Kontroller at tilhengeren er scotched og sikker før sikkerhetskopiering til den. Har noen guide deg mens støtte Dodge på tilhengeren.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com