Veiledning & Tips for Canon SX1

September 28

Veiledning & Tips for Canon SX1

Canon PowerShot SX1 IS digital kameraet har en flip-out-skjerm, en flip-up flash og en uttrekkbar linse. Når batterier og et minnekort er installert, kan du ønsker å ta SX1 for en prøvekjøring. Lav Innstillingsverdi justeringer og tilpasninger kan øke sjansene for å fange et mer ønskelig bilde.

Hvit balanse

Vakre bilder kan oppnås bare gjennom nøyaktige farger. Forskjellige lysforhold kan skifte generelle fargen i et bilde, som et fotografi farget med grønt på grunn av lysstoffrør eller gul skyldes tungsten belysning. SXI har flere forhåndsinnstillinger installert for å motvirke disse effektene og gjengi et rent hvitt objekt helt hvitt i noen belysning omstendighet. For å adgang "White Balance" forhåndsinnstillinger, trykk på "Funk/Set"-knappen, velg "AWB" med navigeringsknappen, bruk navigasjonsknappen til å velge forhåndsinnstillingen "Funk/Set" å velge den. Forhåndsinnstillingene inkluderer, "Auto", "dagslys," "skyet," "Tungsten" og "Fluoriserende."

Selvutløser

Når du tar et Selvportrett av deg selv eller en venn, kan du bruke selvutløseren for en stødigere bilde. Bedre ennå, montere SX1 på en stativ og forblir fortsatt under erobringen for maksimal skarphet. For å adgang selvutløser, trykk på selvutløser, som er merket med en klokke, og bruk navigeringsknappene for å velge selvutløseren. Snu skjermen ut fra baksiden av kameraet, og vri den rundt for å møte emnet. Trykk lukkerknappen halvveis ned på emnet å fokusere og fullt trykke ned for å starte tidtakeren. Plassere deg foruten emnet og ramme deg i skjermen som nedtelling lampe blinker. En lyd piper rett før bildet er skutt.

Kontinuerlig fokus

Når du fotograferer et aktivt miljø, for eksempel en sportsbegivenhet, kan tar tid å fokusere før hvert bilde forårsake du går glipp av noen virkelig gode bilder. SX1 har et kontinuerlig fokus modus, som stadig fokuserer automatisk på alle nye emne som det "ser." Hver gang linsen peker mot en annen scene, fokuserer det automatisk på nye emnet uten halvveis Trykk på lukkerknappen. Trykk "Meny" til automatisk fokus valg. Bruk navigasjonsknappen til å velge "AF modus" og velg "Kontinuerlig." Trykk på "Meny" for å lagre innstillingene og gå ut av menyen.

Blenderprioritet

Hvis du vil mengden av lys inn i linsen du overstyrer EKSPONERINGSKONTROLL, kan du stille inn kameraet til "Av" eller aperture verdi, som tvinger lukkeren til å tilpasse seg blenderåpning innstilling for riktig eksponeringstid. Kontrollene er tilgjengelige når modusvelgeren er satt til "Av." Vri på dreiejusteringen for å øke eller redusere blenderåpning åpning.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com