Grunner for en hoste motor

March 9

Grunner for en hoste motor

Forbrenningsmotorer er komplekse maskiner som kan gå i en rekke forskjellige måter, som alle som har hatt en bil eller andre liten motor bryte ned vil bekrefte. Feilsøke en moderne motor med alle sine teknologiske kompleksitet er utfordrende, men en motor som hoster eller sputters sannsynlig lider av en relativt vanlig problem.

Utladet

Et utladet batteri er en av de vanligste årsakene til en motor som hoster før eller stedet for å starte. Et batteri utlades på grunn av lengre inaktivitet, eller når en driver blader på én eller flere tilbehør som trekker strøm fra batteriet, for eksempel frontlykter eller innvendig lys. Et utladet batteri kan ikke ha nok strøm til å slå starteren og starte motoren, med mislykkede forsøk forårsaker det hoste lyd. Dim dashboard lysene er et annet symptom på en utladet.

Dødt batteri

Et dødt batteri er en mer alvorlig form for tomt batteri. Det kan oppstå når batteriet utslipp, men fortsetter å tømme etter å ha nådd et farlig lavt nivå. Hvis dette er tilfelle, forsøk på å starte bilen føre et lite, rolig Klikk-lignende hoste under panseret. Dashboard lysene lyser ikke hele og en jump-start eller nytt batteri løser problemet.

Dårlig drivstoff

Bruk av feil type drivstoff i en motor kan føre kort bout av hoste. Vanligvis en motor starter et øyeblikk, så spraking og hoste før den dør. Gjentatte forsøk på å starte motoren kan føre mer hoste, men til slutt bør har ingen innvirkning på motoren. Hvis feil type drivstoff brukes, for eksempel diesel drivstoff i en bensinmotor, er reparasjonen en komplisert som involverer rødme motoren og bensintank.

Dårlig tennplugger

En motor må dens tennplugger å produsere riktig størrelse gnisten øyeblikket for å kjøre glatt. Feil tennplugger, som de utsatt for drivstoff eller som bryter ned over tid, kan være årsaken til en motor som kjører, men hoster eller sputters til tider. Dette problemet har en ganske enkel løsning for å erstatte tennplugger, som skal returnere motoren til normal funksjon.

Drivstoff flom

Små motorer med forgassere er spesielt utsatt for drivstoff flom, siden de mangler den bensininnsprøytning mekanismen som forhindrer at mye drivstoff inn i sylinderne. Hvis en motor blir oversvømmet, kan det hoste på starter før overflødig drivstoffet er brent. En alvorlig oversvømmet motoren starter ikke i det hele tatt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com