Hvor å opphøre Facebook fra annonsere at du er venner

May 28

Hvor å opphøre Facebook fra annonsere at du er venner

Noen ganger Facebook varslingsfunksjoner kan være problematisk, særlig hvis du ikke ønsker en nysjerrig boss, ex eller bekjent spionere på din virtuelle aktiviteter. Når du gjør en Facebook-venn, finnes det to måter å begrense distribusjonen av denne informasjonen. Du kan deaktivere offentliggjøring av venn informasjon til veggen med bare noen få klikk; men hvis du vil deaktivere friending kunngjøringer over nyhetsstrøm må du deaktivere utgivelsen av statusoppdateringer helt eller begrense mennesker som kan se statusoppdateringer.

Instruksjoner

Deaktivere statusoppdateringer

1 Åpne webleseren og gå til Facebook.com.

2 Logg deg på Facebook med brukernavn og passord.

3 Klikk "Konto"-menyen i øvre høyre hjørne på hovedskjermen Facebook og deretter "personverninnstillinger" i rullegardinlisten.

4 Klikk koblingen "Tilpass innstillinger".

5 Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Innlegg av meg" og deretter "Tilpass".

6 Klikk rullegardinmenyen som er tilstøtende til "Disse menneskene" og velge "Bare meg" Alternativt kan du skjule publikasjon fra bare bestemte Facebook venner ved å skrive navnene deres i tekstboksen "Disse folk" under "Skjul dette fra" overskrift.

7 Klikk på "Lagre innstillinger"-knappen. Facebook vil ikke publisere en oppdatering når du få nye Facebook venner eller endre statusoppdatering.

Deaktivere veggen venn merknader

8 Naviger til Facebook.com og logge på kontoen din.

9 Klikk bildet i øvre venstre hjørne av skjermbildet Facebook vise profilsiden.

10 Hold musen over venn varselet som du vil blokkere, klikk "X" til høyre for oppdateringen.

11 Velg "Skjul alle friending aktivitet" fra det miste-ned listen.

12 Klikk "Skjul alle" for å deaktivere utgivelsen av venn merknader til veggen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com