Bærbar PC Hard kjøre installasjon Tips

December 16

Det kommer ofte en tid da en trenger å erstatte harddisken på en bærbar datamaskin, om å oppgradere eller grunn av kjøre feil. Det er ikke en vanskelig oppgave, og du vil spare en pakke ved å gjøre det selv. Her vil vi diskutere noen nyttige tips og tips på å erstatte harddisken i den bærbare datamaskinen. Temaene inkluderer prute shopping, forholdsregler, riktig behandling og installasjon.

Prute Shopping for harddisken

Gjør et søk på shopping nettsteder som dealtime.com og pricegrabber.com for harddisken (se ressursene nedenfor). Husk på at du kan få en bedre avtale på en lukket bærbare stasjonen enn på en frittstående. Hvis du ender opp med å kjøpe en stasjon med et skap, kan du bare lirke åpne eller skru av skapet og hente harddisken laptop-størrelse.

Sikkerhet første

Før du åpner opp maskinen, sørg for å ikke bare koble den fra veggen, men også fjerne batteriet. Vent et minutt å sørge for at alle statisk elektrisitet forlater før du fortsetter.

Forhindre statisk

Før du åpner datamaskinen og berøre innsiden, sørge for at hendene er rene og at området du arbeider er rent og støvfritt. Det anbefales at du bruker en antistatisk spray eller klut.

Merk plasseringen av den opprinnelige stasjonen

Før du fjerner den opprinnelige stasjonen, må du merke hvor det er plassert. Du må faktisk trekke et lite diagram for må du plassere den nye stasjonen i samme måte og retning. Prøver å koble stasjonen opp ned, for eksempel føre til en ødelagt kobling på den bærbare datamaskinen eller selve stasjonen.

Håndtere stasjonen riktig

Berør stasjonen på toppen eller bunnen eller nær kontaktene. Håndter stasjonen ved å holde langs sin kortsidene. Trykke øverst eller nederst (ansiktet eller største areal på stasjonen) kan legge press på hodet og fat på stasjonen, fører til fysisk skade.

Stramme skruene uten overdreven stramming

Ikke stram skruene mer enn du trenger. Legge for mye press på harddisken tilfelle kan føre til skader og du kan også skade skruene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com