Hvordan finne en datamaskin for Under $300

November 4

Gjør du vil eller trenger en ny datamaskin, men kan ikke gjøre en betydelig investering? Hva om du finner en datamaskin for under $300? Dette er litt mer enn de fleste reparasjoner vil koste, men for at du vil få den nyeste maskinvaren og versjon av Windows, betydelig økt lagringskapasitet og sikkerhet (i de fleste tilfeller). Generelt trenger du bare å erstatte "tårnet" (vist i denne artikkelen) og ikke skriveren eller skjermen hvis du vil oppgradere.

Instruksjoner

1 Comp USA på webstedet og klikker koblingen "Desktop datamaskiner". Deretter klikker du boksen "Velg prisklasse" og søke prisene opp til $300. Det er mange nye, merkevarer datamaskiner. Hvis du betrakter en renovert, kan du få mer datamaskinen for pengene. Pusset datamaskiner kommer ofte med noen form for garanti og du kan kjøpe utvidet beskyttelse eller service hvis du føler at du trenger den. Du trenger å plassere en ordre via telefon eller online med et kredittkort, som sine butikker er begrenset. Shipping er vanligvis rask, og kostnadene er minimale.

2 Gå til slike nettsteder som Overstock eller Circuit City. Begge disse nettstedene er ikke bare tilby lav shipping, men har mange modeller av datamaskiner tilgjengelige for under $300. På Circuit City, kan du bestille online og selv plukke den opp i butikken hvis du trenger det umiddelbart.

3 Sjekke eBay eller andre auksjon nettsteder og Craig's List, som du finner ganske utvalg av datamaskiner for under $300 som er nye eller nesten nytt. Vær sikker på bud eller ringe en gang, som datamaskiner kan selges svært raskt og er i høy etterspørsel. Pass fungerer før du foreta endelige betaling eller betale med kredittkort. Vær oppmerksom på at disse områdene ikke tilby garantier som er pålitelig.

4 Still inn til shopping kanal på TV eller Internett, spesielt i senere kveldstimene. De beste prisene er ofte på denne tiden, som seer tall pleier å være lavere.

5 Kjøpe en datamaskin på personlig auksjon, sysselsetting eller skoler, veldedighetsauksjon, avslutning eller gå ut av business salg. Disse er ofte $300 eller mindre og i god stand.

6 Se på Dell og HP katalogene, spesielt rundt ferie helgene. Det er flere datamaskinen modeller å velge mellom som er på salg og er under $300.

Tips og advarsler

  • Alltid prøve å få noen form for garanti eller garanti.
  • I butikker, ikke gir noe salg press, alltid tenker på kjøp nøye før du kjøper.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com