Bruke en avstandsmåler kamera

October 13

Fordelene med avstandsmåler kameraet har holdt det i bruk gjennom årene, til tross for den økende populariteten til speilreflekskameraer. Avstandsmåler kameraer skodder er roligere enn speilreflekskameraer, og hold kapasiteten å produsere klarere bilder med lavere hastigheter på grunn av mangel på et bevegelig refleks speil, som kan riste kameraet og dimme bildet. Avstandsmålere er enkel å bruke og diskré nok bruke i oppriktige situasjoner fordi de ikke er store og uhåndterlige.

Instruksjoner

• Fokusere avstandsmåler på emnet du ønsker å fange. Peer to vise vinduer. Du vil se to lagt kopier av bildet som ikke er helt justert. Oftest er sekundære bildet farget gul i midten til å forenkle prosessen med å justere bildene.

• Flytt justering hjulet til bildene er perfekt justert. Denne handlingen endrer prisme og speil ordningen mellom de to ser vinduene. Når bildene er sammenfallende, bestemmer kameraet avstanden fra motivet. Avstandsverdien overføres til objektivet, som bruker informasjonen til å fokusere på motivet.

• Når avstandsmåler har fokusert linsen på motivet, se gjennom viktigste visningsvinduet å komponere bildet. Trykk på utløserknappen til å ta et bilde av motivet. Hvis du bruker en nyere avstandsmåler modell, vil avstandsmåler kobles direkte til linsen. Som et resultat, trenger du ikke å justere fokus og komposisjon separat.

• Legge til en ekstra zoomobjektiv din avstandsmåler å øke sin allsidighet. Avstandsmålere plass ikke generelt Zoomobjektiver, mest er kompatibel kun med deres original linse. Imidlertid kan ekstra objektiver legges til noen avstandsmålere å gi et valg mellom to eller tre brennvidder. Eksempler på zoom-objektiver som er kompatible med avstandsmåler kameraer Contax G2 Carl Zeiss 35-70mm og forskjellige-Sonnar T objektiver med en innebygd zoom søkeren.

• Bruk din avstandsmåler for omstendigheter der en SLR ville være for omfangsrik eller iøynefallende å bære, tilbake landet fotturer, oppriktige street skyting og photojournalistic bestrebelser.

Tips og advarsler

  • Din avstandsmåler kan oppleve parallakse problemer med nær fag og er generelt ikke egnet for makro-fotografering, selv om noen avstandsmålere har lagt en parallax korreksjon mekanisme for å forklare fenomenet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com