Problemer med en nettleser omdirigere til en tilfeldig side

October 24

Internett gir ressurser for å finne informasjon, forbinder med profesjonelle kolleger, venner og familie, holde deg informert om de siste hendelser og innovasjoner eller bare underholdende selv ved å lytte til musikk, lese eller se på videoer. Imidlertid forlater bruke tid overflate Web også datamaskinen sårbar for problemer som webleseren omadressere seg selv til en tilfeldig side. I de fleste tilfeller kan du gjenopprette din kikker funksjonen og ta skritt for å hindre at problemet oppstår igjen.

Webleserkapring

Webleserkapring forekommer når standard hjemmesiden for en nettleser endres fra siden du har angitt til en annen side. Siden omadresserte er ofte resultatet av spyware eller en trojan du har plukket opp fra et nettsamfunn eller en tvilsom. Spyware, adware og trojanere bosette seg på datamaskinen, samle informasjon og formidle dem til tredjepart, ofte for å skaffe data for annonsering. Spyware eller trojaner setter du inn en kodebit i nettleseren som viderekobler hjemmesiden til webområdet kapret. Ofte hvis du prøver å endre nettleseren siden tilbake til de opprinnelige innstillingene, angrer spyware eller trojaner din innsats.

Hindrer spionprogrammer

Det er ingen løsning som gir 100 prosent garanti imot webleserkapring og spyware. Men kan å holde antivirusprogrammet oppdatert og installere en brannmur på datamaskinen regelmessig skanne datamaskinen for spionprogrammer minimere risiko. Praksis grunnleggende datamaskinen sikkerhet; ikke klikk på koblinger i e-postmeldinger fra personer du ikke kjenner og tenke før du laster ned, spesielt fra arkiv deler steder. Når du blar gjennom et ukjent område, kan du bruke en privat nettlesing eller stealth innstilling som reduserer datamaskinens eksponering for hackere. For eksempel for å begynne privat surfing i Internet Explorer 9, klikk på "Verktøy"-menyen øverst i nettleseren skjermen. deretter Bla ned til "Sikkerhet" Klikk "InPrivate Småleser." Hver nettleser en litt annerledes fremgangsmåte for privat surfing.

Fjerne spionprogrammer

Når datamaskinen er infisert med en trojan, malware eller spyware, er fjerner det ofte en kjedelig og komplekse drift. Du kan prøve et program som verktøyet for fjerning av skadelig programvare for Internet Explorer eller et antispionvareprogram som Malwarebytes. Hvis det ikke fungerer, og du bruker en PC, må du fjerne malware manuelt ved å starte datamaskinen i sikker modus med nettverk. Mac-brukere kan også påvirkes av spyware; en spywareprogram alarmert OSX/OpinionSpy må noen ganger fjernes manuelt gjennom mappen "Programmer" i Finder.

Rogue Scareware

Rogue programmer knep noen ganger intetanende brukere ved å etterligne legitime spyware fjerningsprogrammer. Disse rogue programmene, også kjent som "scareware", deaktivere ofte legitime antivirusprogrammer og brannmurer. Rogue programmer kan rapportere virus når datamaskinen ikke er faktisk infisert i et forsøk på å dysse deg til å betale for falske "beskyttelse" tjenester og stjele personlig eller kredittkortinformasjon. Unngå rogue programvare ved å stikke med anerkjente betalt eller gratis anti-spyware og anti-virus programmer. Hvis du tror datamaskinen kan være infisert av rogue scareware, gjøre en fullstendig skanning av datamaskinen. Hvis du er infisert, må du kanskje å verve hjelp av en profesjonell.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com