Hvordan å dele en Smart telefonforbindelse

May 24

Hvordan å dele en Smart telefonforbindelse

Deler en smart telefontilkobling lar deg kringkaste din mobil Internett-tilkobling til andre enheter, som datamaskiner og andre mobiltelefoner. Dette gir tilgang til Internett når det ikke ville ellers være en tilkobling. Denne tilkoblingen deling, også kalt tethering, kan være nyttig hvis du reiser fra hjemmet eller kontoret og trenger en Internett-tilkobling. Smart telefon tilkobling fylles vanligvis via en USB-kabel eller opprette et Bluetooth personlig nettverk (PAN) hvis alle enheter utstyrt med Bluetooth-radioer.

Instruksjoner

• Starte din Internett deler søknad. Smart-telefoner som kan dele sine forbindelser med andre enheter må ha en Internett-deling eller tjore installert. Hvis en ikke er installert på telefonen, kan det være tilgjengelig i programmet butikken for enheten. Noen produsenter og operatører aktivere ikke deling fra fabrikken, tilkobling i stedet krever å laste ned programvaren og sette den opp på din egen.

• Koble til smarttelefon til andre enheter. Hvis du deler tilkoblingen til smarttelefon med en datamaskin, er det enklest å kobles til via USB. Hvis du kobler til andre enheter, kan du koble via en Bluetooth PAN. For at Bluetooth å arbeide, må Bluetooth aktivert på enhetene som vil bli koblet sammen, og de må anerkjenne hverandre. Dette gjøres ved hjelp av funksjonen paring på Bluetooth-menyen på telefonen.

• Start tilkoblingen. Når smart telefonen er koblet til andre enheter via USB eller Bluetooth PAN, start tilkoblingen. Dette gjøres ved å trykke på knappen Koble i den delte Internett-programmet. Det kan ta noen sekunder for tilkoblingen initialisere og for Internett-tilkobling skal begynne å arbeide på andre enheter.

• Test tilkoblingen. Etter det smart telefonen sier det er tilkoplet nettverket, prøv å laste en nettside eller meldingsprogrammet. Noen ganger kobler det smart telefonen uhell til et langsommere trådløsnettverk. Hvis dette skjer, bare bruke Internett deler program å stoppe tilkoblingen og starter den på nytt, sørge for at smart telefonen har en 3G eller EVDO tilkobling. Dette er angitt i øvre høyre hjørne av smart telefonskjermen.

Tips og advarsler

  • Deler en smart telefontilkobling er en data-intens aktivitet. Mobiloperatørene begrenser månedlig båndbredde til 5 gigabyte før overage avgifter er ladet, så pass på å overvåke data bruk. Hvis du ikke har har en data plan på kontrakten din, må du legge til en, eller du kan bli belastet per nedlasting når du er koblet til nettverket.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com