Hvordan spille en Mini DVD opptaker kamera

December 8

En mini DVD-kamera er dugelig av innspillingen bilder og video og brenne den på en mini DVD disk i kameraet. Video registreres på internminne direkte til mini DVD disk - på enkelte modeller det kan lagres på et flyttbart minnekort også. En mini DVD-kamera kan spillt benytter eksterne tilkoblinger koble til flere enheter. Spille en mini DVD kamera vil kreve et par tilkoblinger som kan gjøres med bare noen få skritt.

Instruksjoner

• Bruk det endelige mini DVD diskett i en frittstående DVD-spiller eller en som er installert på en bærbar eller stasjonær datamaskin. Formålet med en mini DVD-kamera er å ta bilder og video å brenne til en mini DVD-disk. Hvis en DVD-spiller ikke er tilgjengelig kan du prøve noen av trinnene under.

• Koble mini DVD kameraet direkte til en TV. Bruke lyd/video eller RCA kabler for å koble mini DVD kameraet til en TV. Koble en ende av phonopluggen til audio/video utganger på kameraet til lyd/video innganger på TV.

• Koble mini DVD kameraet til en hjemmekino mottaker med en RCA-kabel. En hjemmevideo mottakeren brukes til å behandle en lyd og video signal som sendes til en TV samt høyttalere. Ene enden av RCA-kabelen inn i lyd-/ linje ut mini DVD-spilleren og den andre enden til lyd-/ line-in på mottakeren hjemmekino.

• Endre komponentutvalget på hjemmekino mottakeren til hvilken som helst valgmuligheten brukes for mini DVD. Når valget har endret lyden og videoen sendes til høyttalerne samt TV.

• Koble mini DVD kameraet til en bærbar eller stasjonær PC med en USB-kabel. Sett ene enden av USB kabelen til USB-porten på mini DVD kameraet og den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen.

• Vis dataene som er på kameraet gjennom datamaskinen. Når en mini DVD-kameraet er koblet til en datamaskin med en USB-kabel vil det vise seg som en ekstra enhet i "Min datamaskin" på systemer som kjører Windows. Gå til "Min datamaskin" fra ikonet på skrivebordet og dobbeltklikk på ikonet for mini DVD kameraet.

• Bruke et separat program vise eller spille av innholdet på kameraet. Et gratis program som kan brukes til å vise og spille av innholdet på en mini DVD-kamera er Picasa, som er tilgjengelig gratis fra Google. Bruke ressurs koblingen nedenfor for å laste ned og installere programmet.

• Dobbeltklikk ikonet for Picasa på skrivebordet når programmet er installert. Picasa vil automatisk oppdage at mini DVD kameraet er koblet til datamaskinen og begynne å importere bilder samt video til programmet.

Tips og advarsler

  • * TV må ha den riktig input å se video fra camera.*A mini DVD kameraet vises som en ekstra flyttbar harddisk når den kobles til en datamaskin.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com