Hva betyr NTSC på en iPhone betyr?

January 21

Hva betyr NTSC på en iPhone betyr?

Når du har en video på iPhone, kan du se den på enhetens 3,5-tommers farge bakgrunnsbelyst LED-skjerm, eller du kan sende videoen å se på TV ved å bruke NTSC. TV-apparater i USA bruker NTSC video standarden, mens TV i land som England og Spania bruker PAL-videostandarden. IPhone NTSC video standard alternativ ligger i enhetens video serverinnstillinger.

NTSC og PAL

NTSC og PAL er forskjellige standarder for visning av video. NTSC står for "National Television System Committee" og PAL står for "Fase vekslende linje." En NTSC video rammen har 525 linjer og en vertikal frekvens på 60 Hz, mens en PAL video rammen har 625 linjer og en vertikal frekvens på 50 Hz. IPhone støtter begge standarder så folk kan bruke enheten til å sende video til TV i ulike land.

Filme videoer på iPhone

IPhone leveres med to innebygde kameraer. Kameraet foran tar bilder og videoer av du mens du holder iPhone. Du bruker kameraet på baksiden for å skyte videoer og bilder av hva du sikter iPhone på. Videoer du skyte på iPhone blir automatisk lagret i kamerabilder.

Laste ned videoer

Hvis du vil fange opp episoder av en TV-show eller se en film mens du er på farten, kan du laste ned videoer direkte til din iPhone via Internett. Trykk på "Home"-knappen som ligger under iPhones berøring-følsom utfoldelse. Trykk "iTunes", og trykk deretter "Video" for å søke etter videoer. Trykk "Søk," og skriv inn et søkeord, og trykk "Søk" igjen. Tapp navnet på et TV-program eller en film å lese om det, og trykk på "Kjøp" knappen for å kjøpe den.

Spille av videoer

Når du vil se en video du har tatt med iPhone, trykk på "Home"-knappen, og trykk deretter "Bilder." Trykk "Kameraet Roll." Miniatyrbilder av hver video vises. Trykk på miniatyrbildet av en video å spille. Når du vil se en video du har lastet ned, trykk på "Home"-knappen, og trykk deretter "iPod." Tapp "Video", og deretter tapper du navnet til en video for å spille.

NTSC Video ut

Hvis du vil se videoer fra iPhone på en TV, må du koble en ekstra kabel til å koble iPhone og TV. Avhenger på TV-konfigurasjonen, kan du bruke en Apple kompositt AV-kabel, komponent AV-kabel, eller digital eller AV kortet, som er tilgjengelige fra Apple online eller på Apple-forhandler. Trykk på "Hjem" knappen på iPhone, så trykk "Innstillinger" på Hjem-skjermen, og trykk deretter "Video." Trykk "TV Signal" i delen "TV Out". Trykk "NTSC" konfigurere iPhone til riktig arbeidsytelsen video skal vises på TV-apparatet i USA. Video leker på iPhone vises på TV-skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com