Nissan informasjon

May 19

Nissan informasjon

Ifølge Nissan Motor selskapets nettsted Nissan Global, ble Nissan dannet etter overtakelsen av en annen bilprodusenten som produserte Datsun biler i 1933. Nissan produserte biler under både Datsun og Nissan merker til begynnelsen av 1980-tallet, når Datsun ble droppet tillate Nissan å bli en av de øverste fem verdensomspennende bil-produsentene i verden, ifølge Renault-Nissan Alliansen nettstedet.

Historie

Nissan Global nettstedet forklarer at i 1930, Datsun biler ble produsert av Tobata Casting Co Ltd til selskapet ble tatt 26 desember 1933, av Jidosha-Seizo Kabushiki Kaisha selskapet. I juni 1934 Nissans grunnlegger, Yoshisuke Aikawa, endret navnet på selskapet å Nissan og implementert planer om å produsere mellom 10.000 og 15.000 biler per år.

Tidlig biler

Før endringen Nissan første Dat ble bilen produsert av Tobata Casting co i Tokyo i 1915. Nissans historie nettsted rapporterer første Nissan produsert bilen dukket opp fra samlebåndet i Yokohama i April 1935 og ble raskt etterfulgt av global ekspansjon av Nissan med eksport til australske territorier.

Austin-Nissan

Gjennom historien om Nissan biler, har selskapet brukt allianser og fusjoner å utvide markedene og introdusere ny teknologi. Bil informasjon nettside Edmunds forklarer at i 1958 sammenslåing med britisk bilprodusent Austin førte til verdensomspennende utvidelse av Nissan selskapet. Alliansen med Austin tillatt biler som Datsun 1000 bruke Austin design skal produseres. Justere selv med Austin tillatt Nissan å gjøre sin første innhugg i europeiske, U.K. og amerikanske markeder i løpet av 1950 og 1960-tallet.

Renault-Nissan

Ifølge Nissans Renault-Nissan Alliansen nettsted, franske bilprodusenten Renault og Nissan inngått en unik allianse 27 mars 1999, når selskapene enige om å bli partnere deling utvikling detaljer mens merkevarer av produsentene fortsatt separat. Tall fra 2008 rapportere den kombinerte Renault-Nissan corporation solgt 6 millioner biler rundt i verden, eller 9,4 prosent av bilsalg over hele verden.

Grønn

Nissan globale rapporter gjennomføringen av en grønn program som er operative i 2010 og forsøk på å endre retningen til bil produksjon av Renault-Nissan ved å redusere utslippene av karbondioksid i hele produksjonsprosessen og hele livet av en bil. Nissan Global forklarer programmet er ment å fokusere tungt på innføring av elektriske biler og utvikling av mer energieffektive bensin-baserte motorer med reduserte karbonutslipp.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com