Hvordan du monterer interiør solskjermene

September 17

Hvordan du monterer interiør solskjermene

Interiør solskjermene er standard utstyr i de fleste biler. Søn visors kan hjelpe blokk sollys og stirrer skinner i øynene under kjøring eller ridning som passasjer i en bil. Søn visors kan også være utstyrt med speil, lys og utvidelser. Tilbehør som TV-skjermer, klipp for å holde solbriller og GPS-skjermer kan monteres til solskjermene. Nye solskjermene kan monteres i mindre enn 30 minutter, og tar to personer for installasjonen.

Instruksjoner

• Fest liten arm solskjermen til bunnen av visiret. På førerens side solskjermene er denne arm på høyre side av visiret. For passasjer side solskjermene er armen på venstre side av visiret. Feste armen i basen eller skru den, avhengig av solskjermen du har.

• Finn hullene i headliner der festeskruene solskjermen settes. Har noen holde solskjermene på plass mot headliner i åpen posisjon.

• Trykk basen mot headliner, rett over hullene. Sett inn og stram én skrue samtidig. De fleste solen visir basene har to eller tre skruene som forbinder basen til headliner.

• Åpne og lukke solskjermen noen ganger bunnen er ordentlig festet og ikke flytte. Gjenta alle trinnene for hver solskjermen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com