Hvordan rengjøre bilen teppe fra vinter Salt

January 23

Hvordan rengjøre bilen teppe fra vinter Salt

Mens vinter salt beskytter deg fra slips og faller på snø og is, kan det også være en kulden ergrelse når det gjelder rengjøring bil teppe. Salt stikker lett til din sko og er akkumuleres raskt i kjøretøy tepper. Salt går rotete hvite flekker, som når blandet med slurvete våt snø, vil svekkes utseendet på bilens interiør. Dette gjør det viktig å vite hvordan du rengjør teppet effektivt for å fjerne alle salt akkumulert inne i bilen.

Instruksjoner

• Rense tepper med en støvsuger til å samle så mye løs vinter salt som mulig. Bruk en slange vedlegg for å plukke opp løs salt du finner i sprekker og kløfter teppet.

• Spray gulvteppet med skummende teppe renere. Les bruke instruksjonene på flasken, som vanligvis hjelper deg å la renere sitte i noen minutter før skrubbing.

• Skrubbe skummende renere i tepper med en svamp eller pensel. Bruk små sirkulære slag som vil tillate deg å dekke hele teppet effektivt. Gjenta til du har renset hele teppet.

• Vakuum tepper igjen for å samle alle rester som du har dratt ut av teppet, og gjenta prosessen etter behov når vinteren salt akkumuleres i bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com