Samsung Gravity spill

September 12

Samsung Gravity spill

Samsung tyngdekraften er et enkelt og brukervennlig telefon utformet med budsjett kjærlig textaholic i tankene. Den har flere funksjoner som barn og tenåringer vil nyte, inkludert en skyve-ut QWERTY tastatur og et 1,3 megapikselkamera. Tyngdekraften kommer også muligheten til å kjøre Java-programmer, som inkluderer en rekke videospill.

Gorilla Rampage

Minner om det klassiske arkadespillet, Rampage, Gorilla Rampage finner sted gjennom ulike bygatene, med deg spille som den destruktive King-Kong som gorilla. Etter stjele en jomfru i nød, du må smette unna kuler og bomber fra helikopter og UFOer over, mens samtidig kaste ødelagte bygningen stykker på redningsmenn nedenfor. Prøv å holde seg i live og hindre kidnappet kvinnen hentes.

PacMan eventyr 3D

Denne ny vri på en gammel klassiker er en morsom og fargerik tilpasning av arcade-versjonen av PacMan mennesker har kjent og elsket i flere tiår. Du spiller som PacMan, beveger seg gjennom en rekke labyrinter, spise pellets og prøver å unngå monstrene. Hvert nivå blir raskere og mer utfordrende.

Assault Team 3D

Assault Team 3D foregår i Al-Najaf, Irak. Grafikken er lik som Wolfenstein 3D eller Doom. I Assault Team 3D distribuere du og din tropp individuelt hele byen, bakholdet terrorister one-on-one. Se opp for fiendens ild som du veve deg gjennom gatene drepe fienden og samle sin ammunisjon. Bestemte misjoner er også gitt til deg av din sjef hele lengden på spillet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com