Slik deaktiverer du DHCP-funksjonen i en trådløs ruter

January 28

Slik deaktiverer du DHCP-funksjonen i en trådløs ruter

DHCP, Dynamic Host Configuration Protocol, er protokollen som brukes av Internett rutere, svitsjer og andre nettverk periferier for å få den interne Protocol (IP)-adressen for en ruter eller datautstyr i et nettverksmiljø. Den generelle ideen bak DHCP er å redusere mengden av manuell nettverk konfigurasjon som skal utføres når koble enheter i et nettverk og fjerne dem. Noen ganger, men krever konfigurasjonen av DSL-modem at du konfigurerer den tilknyttede trådløse ruteren uten DHCP aktivert. Andre ganger, på grunn av driften av nettverksenheten med IP-adressen endres ofte (som noen rutere og brannmurer), DHCP må ikke aktiveres. Deaktivere DHCP er en standardoperasjon over ruterprodusenter.

Instruksjoner

1 Koble en stasjonær eller bærbar til ruteren med en ethernet-kabel.

2 Koble til ruteren gateway IP-adressen i nettleseren ved å skrive denne adressen inn i web side URL tekst åker. Gateway-adressen er oppført i ruterens brukerveiledning, og kan også finnes ved å gjøre et nettsøk på merket til ruteren. For eksempel, er standard gateway IP-adresse for ruteren Telus 192.168.1.254.

3 Velg "Hjemmenettverk" fra menyen øverst og velg kategorien "Avanserte innstillinger".

4 Angi passordet for å logge deg på ruteren hvis du tidligere har angitt det når du konfigurerer din trådløse Internett. Hvis du ikke vil standardpassordet finnes i brukerhåndboken eller på Internett. Vanlige standard passord er "admin," "passord" og "password1."

5 Velg alternativknappen "Konfigurere manuelt" og skriv inn IP-adressen og nettverksmasken maske innstillingene for ruteren. Disse vil bli oppført på papirene du mottok fra telefon- eller selskapene som tilbyr DSL eller bredbånd. Hvis det er ingen nettverksmaske gitt, la det stå tomt.

6 Fjern avmerkingsboksen er merket "Aktivert DHCP" (hvis det er valgt) og klikk "Lagre".

7 Koble ethernet-kabelen fra den trådløse ruteren og datamaskinen, Start ruteren og koble til den som normalt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com