Gjør en Beat i GarageBand 11

March 10

Bruke verktøyene i GarageBand 11, er standard musikk redigering og skaperen programvarepakke installeres med Mac OS X, enkelt når du vet hvor du finner knappene. Men kan du ikke være fornøyd med din første kreasjon, fordi oppretter en beat, som er en form for musikk, er en kunst. Lage beats som du tar litt praksis, og flere beats du gjør, jo bedre blir du til å komponere ulike lyder til din smak.

Instruksjoner

1 Klikk på "Finder" og deretter "Programmer." Klikk deretter "GarageBand."

2 Klikk "File" og deretter "New" for å starte en ny musikk-prosjekt.

3 Åpne valg av løkker, som er pre-laget lyder brukes for dine beats laget av Apple. Gjør klikk "Kontroll" og deretter "Vis loopvinduet." Listen over looper vises på skjermen.

4 Finn lyder for typen beat du vil opprette. Klikk på kategoriene i helt til venstre i loopvinduet. Klikk for eksempel "Av stemninger" å velge musikk som formidler stemninger som "Upbeat" eller "Sad." Alternativt klikker "Av instrumenter" og deretter "Alle trommer" å velge fra en liste over trommelen beats. Klikk et loop navn i leseren til å lytte til den.

5 Dobbeltklikk på en loop i loopvinduet til sporet. Alternativt, klikk på loopen og dra den til tidslinjen spor og slipper museknappen. Klikk på loopen i tidslinjen, klikk på "Rediger" fra menyen og klikk deretter "Kopier" for å legge til løkken til utklippstavlen. Neste klikk "Lim" i tidslinjen for å legge mer av løkken. Dette legger flere av samme lyden i tidslinjen.

6 Gjenta trinn 4 og trinn 5 for å fortsette å bygge din slå med lyden du foretrekker. Klikk på en loop eller lyd og trykk "Slett" for å fjerne den fra prosjektet.

7 Klikk på "Spor" og deretter "Legg til spor" for å legge til et annet spor prosjektet. Dette brukes til å legge til sekundære lyder til prosjektet uten å påvirke plasseringen eller tidspunktet for lyder i primære takt.

8 Klikk "Del" og klikk "Send sangen til iTunes" for å eksportere sangen til en lydfil. En dialogboks kan du redigere metadataene for sangen, inkludert informasjonen som spilleliste, artist, album og komponist. Klikk "Aksje" for å sende sangen til iTunes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com