Hvordan finne delte biblioteket på iTunes

August 8

Hvis du har mer enn én datamaskin i husholdningen og ikke ønsker å kopiere musikkbiblioteket til hver enkelt, kan med funksjonen Hjemmedeling i iTunes du dele biblioteket med andre datamaskiner. Finne delte biblioteker kan være litt forvirrende hvis du ikke er vant til oppsettet av iTunes, særlig fordi hver datamaskin må ha denne funksjonen aktivert for delte biblioteker vises i iTunes. Når du aktiverer deling på datamaskinen, vises overskriften delte biblioteket i iTunes.

Instruksjoner

1 Åpne iTunes på datamaskinen. Velg "iTunes" fra menyen øverst og velg "Preferences" i Mac OS X. Velg "Rediger" fra menyen øverst og velg "Preferences" i Windows.

2 Klikk kategorien "Deler" Klikk av for «Del biblioteket på mitt lokale nettverk». Klikk "Dele min hele biblioteket" dele alt innholdet i iTunes-musikkbiblioteket eller "Dele valgte spillelister" for å velge hva du vil dele.

3 Sjekk "Krever passord" og skrive inn koden i boksen hvis du vil kreve at brukere angir et passord for å få tilgang til biblioteket. Dette er lurt hvis du bor i et befolket miljø, for eksempel en blokkleilighet.

4 Merk av for "hjem deling datamaskiner og enheter oppdateringen spille teller" Hvis du vil spille teller for å oppdatere når du lytter til din musikk via delte biblioteket. Klikk "OK" for å lagre endringene. La iTunes åpen på datamaskinen.

5 Åpne iTunes på en annen datamaskin. Overskriften "Delt" vises i kolonnen til venstre med det delte biblioteket som en spilleliste.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com