Konvertere Microsoft Works-filer til databasen

May 20

Konvertere Microsoft Works-filer til databasen

Microsoft Works Database inngår i Works suite med hjem produktivitetsprogrammer. Du kan bruke programmet opprette tabeller viser elementer som oppskrifter, CD-samlingen eller hjem beholdningen. Hvis du finner at databasen ikke er omfattende nok for dine behov, kan du konvertere filen til en mer robust Microsoft Access-databasetabell.

Instruksjoner

1 Åpne Works database. Gå til "Vis"-menyen og velg "Form." Endre feltene om nødvendig ved å dra kantlinjene i feltene slik at dataene i hvert skjema er synlig. Velg den første kolonnen, gå til "Format"-menyen og velg "Feltet." Kontroller at formattypen valgt er "Generell" eller "Tekst." Gjenta for hver kolonne.

2 Kontroller at de 10 første tegnene i hvert feltnavn er unik fra andre feltnavnene som Access vil avkorte dem til 10 tegn. For eksempel "adresse hjem 1" og "Hjem adresse 2" ville både forkorte samme navn og derfor ikke konvertert riktig.

3 Gå til fil-menyen og velg "Lagre som". Angi et navn og velg "CSV" i listen "Lagre som Type". Klikk "Lagre" og Lukk Microsoft Works Database. Start Microsoft Access. Åpne en eksisterende database for å importere filen fungerer til det, eller velg "New".

4 Gå til "Verktøy"-menyen i Access 2003. Klikk "Hent eksterne Data" og velg "Import." Velg "tekstfiler" i boksen "Filtype". Merker Works og klikk "Import." I Access 2007 eller 2010, gå til kategorien "Eksterne Data" og klikk "Tekstfil." Klikk på "Browse", merker Works, klikk "Import" og klikk "OK".

5 Velg "Skilletegn" og klikk "Neste". Velg "Komma" og klikk "Neste". Kontrollere og rette feltnavnene hvis nødvendig, og klikk "Neste". Velg om du vil angi en primærnøkkel eller tillate tilgang til det og klikk "Neste". Klikk "Fullfør" for å fullføre veiviseren og konvertere Works-fil i Access.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com