Major fordeler med VoIP

July 20

Major fordeler med VoIP

Stemme over Sykehuslege protokollen (VoIP) lar deg fjerne bruken av ditt land-telefon og ringe gjennom datamaskinen. Noen mennesker er hesitant å prøve denne teknologien, spesielt hvis Internett-leverandøren ikke er veldig pålitelig. Men har med VoIP som telefonen noen store fordeler.

Fjernsamtaler

En av de store fordelene med å bruke VoIP er kostnadene. I forhold til kostnadene ved å bruke en fasttelefon, er din base rate billigere. I tillegg hvis du velger å bruke datamaskinen til å ringe noen andre på datamaskinen, er de gratis, uansett hvor i verden du ringer. Dette eliminerer kostnadene for fjernsamtaler, selv utenlandssamtaler. Hvis du må ringe noen på telefonen via datamaskinen, er det en kostnad. Denne avgiften er fortsatt betydelig mindre enn å bruke en fasttelefon leverandør.

Månedlig kostnad

Når du kjøper tjenesten via en fasttelefon leverandør, betaler du vanligvis en månedlig avgift. I tillegg betaler du en angitt per samtale rate. Du belastes også bestemte satser for fjernsamtaler. Med VoIP, du betaler en månedlig avgift, og alle samtaler i ditt geografiske område er inkludert i denne månedlig avgift. I noen tilfeller kan inneholder dette geografiske området hele Nord-Amerika hvis du bor i USA. Ifølge VoIP Service vurderinger, kan du lagre 30-90 prosent over fasttelefon leverandører.

Bærbarhet

Et land-linje behøver du å bli hjemme å ringe eller motta samtaler og en mobiltelefon kan inkludere roaming kostnader når du går ut av området. Men en VoIP-telefon kan du holde kontakten, selv når du reiser. Så lenge du har en bærbar PC og har tilgang til en bredbåndsforbindelse, kan du bruke din VoIP telefonnummer. Dette betyr at når du reiser hjemmefra, venner og familie kan ringe deg, og du kan ringe dem gratis.

Funksjoner

Funksjonene som er tilgjengelig via VoIP er en krysning mellom tjenestene som tilbys av land linjer og mobiltelefoner. Telefonlinjen VoIP inkluderer tre-veis ringer, talepost, oppringer-ID, samtale venter og viderekobling. Som en mobiltelefon, kan en VoIP-telefon også sende data, for eksempel tekstmeldinger og bilder, på grunn av Internett-bredbåndstilkobling. Mange av disse tjenestene er tilgjengelig uten ekstra kostnad. Noen av tjenestene gir også tilgang til direktemeldinger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com