Hvordan konvertere EPS til Visio-sjablong

January 26

Hvis du vil forberede en figur eller figurer som du kan bruke til å lage tegninger i Microsoft Visio, kan du opprette en sjablongfil. Når du har opprettet en sjablongfil som du kan manipulere enkeltfigurene i sjablongen for å opprette tegninger. Selv om du oppretter disse figurene på Visio-tegningssiden, kan du også importere filer fra andre utformingsprogrammer. Hvis du importerer en vektor-fil med filtypen EPS, må du fullføre noen ekstra skritt før innlemmer det inn en sjablong.

Instruksjoner

1 Finn alternativet "Sett" på navigasjonsfeltet som går over toppen av Visio-dokumentet ditt-vinduet og klikk på den. En miste-ned meny med flere alternativer skal vises.

2 Hold musen over "Bilde" og velg "Fra fil" når den neste rullegardinmenyen vises.

3 Finn EPS-filen du vil importere, i dialogboksen som dukker opp og klikk på "Åpne" knappen for å importere filen til Visio. Det vil importere som en metafil.

4 Konvertere metafilen å eliminere bildets takkete utseendet. Hvis din metafil inneholder flere figurer, vil du konvertere dem til en gruppe. Merk importerte metafilen på verktøylinjen "Figur" side å velge den, klikk på alternativet "Figur" i navigasjonsfeltet som går over toppen av visio-vinduet. Hold musen over "Gruppering" og klikk på "Konvertere til Group." Hvis du vil konvertere innholdet du metafil frittstående figurer, velger du "Dele" i det siste trinnet.

5 Velge "Fil" fra menylinjen øverst i Visio-vinduet, Hold musen over "Sjablonger" og velg "Ny sjablong" fra miste ned meny det fremgår. Du skal nå ha to Visio-Vinduer, med en tegningsside som inneholder figuren eller gruppe med figurer, og en med en tom sjablong.

6 Klikk på figuren eller gruppe med figurer du vil gjøre til en sjablong og dra de merkede elementene til din sjablongvinduet.

7 Velg "Fil" fra navigasjonsfeltet som går over toppen i Visio-vinduet, og velg "Lagre som". Når dialogboksen dukker opp, må du velge enten "Sjablong" eller "XML-sjablong" fra alternativene i boksen "Lagre som". Klikk på knappen "Lagre" til slutt konvertere EPS vektor-filen til en Visio-sjablong.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com