Hvordan lage seks Sigma beregninger i Excel

February 28

Hvordan lage seks Sigma beregninger i Excel

Skolen produktivitet og planlegging kjent som Six Sigma skal behandle prosjektdata til målbare nivå av kvalitet basert på visse faktorer. Beregningene brukes i Six Sigma-analyse er sterkt vektet mot en studie av feil frekvens i et bestemt produkt eller tjeneste. Microsoft Excel er et allsidig verktøy for å håndtere en rekke beregninger, inkludert Six Sigma. Programmet kan lett manipulere variablene i Six Sigma-analyse å gi en nøyaktig måling av prosjektets sannsynlig suksess. Det er en enkel oppgave i Excel som alle opplært i Six Sigma kan gjennomføre umiddelbart.

Instruksjoner

1 Last ned Six Sigma kalkulator regneark for Excel (se referanser). Gratis regnearket er pre-formatert til å bruke statistikkfunksjoner i Excel for Six Sigma-analyse.

2 Dobbeltklikk det nedlastede regnearket. Programmet åpnes i Microsoft Excel. Et enkelt regneark som inneholder viktige Six Sigma beregningsvariablene vises.

3 Angi de totale mulighetene for feil i celle C6 i Six Sigma-kalkulator. Dette refererer til antall tilfeller der et produkt eller tjeneste kan oppleve en total substandard kvalitet. For eksempel vil en produksjon løpe av 1000 identiske produkter tilbyr 1000 muligheter for feil oppstår.

4 Angi det faktiske antallet faktiske feil i dataene prøven i celle C7. For eksempel kan en testkjøring av 1000 produkter har resultert i 12 feil.

5 Studere Six Sigma-analyse basert på to input variabler. Bare celler C6 og C7 krever brukerinndata. Resten av informasjonen i regnearket beregnes automatisk ved hjelp av statistikkformlene basert på antall feil salgsmuligheter og antall feil. Disse resultatene inkluderer svikten, nøyaktighet rate, Sigma nivået og langsiktig Sigma nivået.

Tips og advarsler

  • Som nevnt i Excel-regnearket, tar Six Sigma kalkulatoren hensyn en langsiktig forbedring av 1.5 i Sigma nivå. Dette er en standard industripraksis. Selve formelen er revidert for å legge til 1,5 den statistiske beregningen til dette nummeret.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com