Hva forårsaker det korte livet til en mobiltelefon batteri?

February 27

Bluetooth tapper raskt akkumulator livet

Bluetooth tar tre ganger så mye batterilevetid som en infrarøde porter. Siden bluetooth kjører i bakgrunnen på alle tid, kan det renne batterilevetid. Alternativet bare å slå av bluetooth og øker sterkt batteriets levetid. Dette kan enkelt gjøres fra de fleste enheter tilgang til deres "Tilkoblinger"-alternativet.

Programmer som kjører i bakgrunnen

Mye som standard-PC, er programmer igjen kjører på en enhet bakgrunn til en bruker disse programmene kjører. Jo flere programmer du har kjører, jo hardere prosessor verk og raskere batteriet avløp. Lukk ubrukte programmer for å øke batteriets levetid. De fleste telefoner nå tilby noen form av "Task Manager".

Wi-Fi og datatilkoblinger

Når en telefon er konstant forskende for GPRS, Edge og 3G datatilkoblinger eller mens den er koblet til Wi-Fi, drenerer batteriet mye mer raskt enn når det ikke er i konstant oppdagingsmodusen. Hvis du deaktiverer alternativene sparer batteri. Disse alternativene kan vanligvis finnes i samme "Tilkoblinger" område som enheten Bluetooth-alternativet.

Bakgrunnsbelyst skjermer

Hvis en enhet forlater lysstyrken på skjermen i full lange perioder, tapper batteriet svært raskt. Sett skjermen for å slå på kortere intervaller eller selv av når du ringe og vil du øke batterilevetiden. Muligheten til å justere skjermen finnes vanligvis i skjermbildet "Telefoninnstillinger".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com